Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut un home de 42 anys acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i d'un altre d'assetjament contra una noia al municipi del Perelló, al Baix Ebre. En el moment dels fets, el detingut era entrenador de futbol femení al Centre d'Esports el Perelló i la víctima, que té una discapacitat intel·lectual, era una de les jugadores a qui entrenava. Mesos després dels fets, un cop l'agressor ha estat acomiadat del club per altres motius, la jove ha perdut la por que tenia i s'ha atrevit a denunciar-ho a la policia catalana.

La noia no ho va denunciar per por que no la creguessin

Segons el relat de la noia, d'uns vint anys, va fitxar l'any passat pel club de les Terres de l'Ebre quan el seu agressor ja era l'entrenador de l'equip. L'home la va començar a assetjar per quedar fora de l'àmbit del club i la pressionava perquè anés a casa seva. Finalment, el passat mes de novembre, la jove hi va acabar accedint. A l'interior d'aquell domicili, l'home li va insistir perquè consumís drogues, la va retenir i la va agredir sexualment en contra de la seva voluntat. Després l'home va seguir entrenant l'equip com si no hagués passat res, mentre la noia va preferir no explicar-ho a ningú per por que no la creguessin.

Finalment, un cop l'entrenador ha estat destituït del seu càrrec al club per altres motius, la noia s'ha decidit a denunciar-lo, tot i que ja havien passat diversos mesos. Fruit de la denúncia, els Mossos d'Esquadra van detenir l'agressor aquest dimecres. L'estan investigant pels delictes d'agressió sexual, assetjament, contra la salut pública i detenció il·legal. Està previst que en les pròximes hores passi a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa, que serà el que determini si entra en presó provisional o si queda en llibertat amb càrrecs.