Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home trobat ahir dissabte al canal de la dreta de l'Ebre al seu pas per Sant Jaume d'Enveja (Montsià).

Troben un cadàver amb signes de violència

El cadàver es va localitzar a l'interior del canal a les 13.45 hores i, segons ha informat el cos, es va activar  la Unitat Subaquàtica per retirar-lo i fer les primeres diligències

Es tracta d'un home d'entre 30 i 40 anys de nacionalitat espanyola. El seu cos estava embolicat i presentava signes de violència.

ENCUENTRAN CADAVER EBRO

El cos policial a la zona on han trobat el cadàver de l'home / E.N.

 

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal s'han fet càrrec de la investigació i s'ha decretat el secret de les actuacions que hi fan referència.

 

 

Novetats de l'assassinat del nen de 2 anys a Barcelona

Mentrestant, han sortit a la llum nous detalls del parricidi de Barcelona: el Martín Ezequiel feia només 8 dies que s'havia separat i, fins a l'últim moment, res apuntava que acabaria assassinant el seu fill, ja que "havia tingut una actitud exemplar".

Un dia després de l'assassinat del nen de 2 anys, la mare del menor es va reunir amb una persona a qui li va dir que se sentia malament per no haver estat capaç de preveure les intencions homicides del seu ex. Malgrat el sentiment de culpabilitat de la mare, era pràcticament impossible preveure les intencions d'Ezequiel.

Els dies posteriors a la separació el pare va tenir una actitud "exemplar"

Va ser la mare del menor qui va decidir separar-se i llavors Martín Ezequiel Álvarez Giaccio es va mudar a casa els seus pares al Vendrell (Baix Penedès) i que, els dies posteriors a la separació, "va tenir una actitud exemplar", tant amb la seva exparella com amb el seu fill, explica La Vanguardia.

No obstant això, a partir del dimarts, el dia del crim, tot va canviar radicalment i Ezequiel va començar a adoptar una actitud molt hostil cap a la dona i li va començar a enviar missatges: primer dient-li que se suïcidaria i, després, dient-li que "se'n penediria" d'haver-se separat d'ell. Després de, presumptament, assassinar el seu fill li va enviar un últim missatge que deia: "A l'hotel tens el que et mereixes".

Tot apunta que ha estat un crim premeditat

Els Mossos estan investigant quin ha estat el detonant del crim i tot apunta que ha estat premeditat, ja que el diumenge, dos dies abans del parricidi, Ezequiel va reservar habitació a l'hotel la Concòrdia de Barcelona, on van trobar el menor assassinat. Segons explica La Vanguardia, la reserva la va fer amb una Smartbox i, a més, li va demanar diners en efectiu a un familiar dient-li que aniria a passar el dia a Barcelona amb el seu fill.