Localitzen la jove de 20 anys desapareguda el 22 de novembre a Madrid. Milena Sánchez, espanyola d'origen cubà, ha estat trobada aquest dilluns sense vida en un pis del districte madrileny d'Arganzuela. La Policia Nacional ha especificat que tenia un cop al cap i estava oculta en una habitació tancada amb cadenat. No obstant això, els agents ja van estar prèviament aquest dimarts al mateix habitatge pel suïcidi d'un home que es va penjar. En aquell moment, no va relacionar-se un decés amb l'altre ni tampoc van descobrir el cadàver de la noia.

Un client seu, el presumpte assassí que després va penjar-se

La Milena era una jove escort (acompanyant de pagament que acostuma a incloure sexe en el servei). Per això, davant dels signes de violència amb diversos cops que presenta el seu cos sense vida i el suïcidi posterior de l'home al domicili, la Policia Nacional té com a principal hipòtesi l'assassinat masclista, ja que el presumpte homicida va treure's la vida després del crim. És a dir, el més provable seria que l'individu fos un dels seus clients i que va matés. Tanmateix, no han transcendit més informacions de la investigació al respecte.

La relació entre tots dos s'ha descobert aquest dilluns. Després que, en un primer moment, els agents que van trobar el cos de l'home no localitzessin la noia, ni el relacionessin amb la seva desaparició. No obstant, noves investigacions del cos policial van fer tornar la Policia Nacional al domicili del client i van trobar el cadàver de la Milena en una habitació tancada amb cadenat.

Desapareguda d'alt risc

La jove es trobava fora dels radars familiars i d'amistats més properes de d'aquest dimecres pel matí, quan va traslladar-se des de la seva ciutat, Alcalà de Henares (Madrid), fins a la Puerta del Sol de la capital espanyola. Fa poc menys d'una setmana Policia Nacional i Guàrdia Civil van iniciar la cerca de la noia, mentre l'associació SOS Desaparecidos feia difusió d'una alerta amb foto d'ella i la seva descripció per si algú la veia o podia aportar alguna dada extra. Fonts d'aquell moment van catalogar-la de "desaparició d'alt risc".