Apareix el cadàver d'un home en un habitatge de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell han rebut l'avís del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) cap a les nou del matí d'aquest dimarts. L'alerta dels facultatius especificava que hi havia una persona morta violentament en un domicili al carrer de la Creu d'aquesta població barcelonina. Immediatament després, els agents de la policia catalana s'han desplaçat fins al lloc, amb una patrulla de seguretat ciutadana, i han confirmat la troballa del cos sense vida de l'home de 84 anys a casa seva. A hores d'ara no hi ha cap detingut

Signes de violència i secret de les actuacions

Un cop allà, després d'arribar el SEM i els agents de seguretat ciutadana dels Mossos d'Esquadra que han confirmat la troballa del cadàver, aquests últims han activat la Divisió d'Investigació Criminal i la Unitat Territorial de la Policia Científica, per tal d'efectuar les primeres gestions. Això es deu al fet que l'octogenari ha aparegut amb evidents signes de violència per diferents parts del cos, la qual cosa fa apuntar que es tractaria d'una mort violenta realitzada per una tercera persona. Tanmateix, no es descarta cap hipòtesi fins al moment.

La Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per esclarir els fets. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, tot i els evidents signes de violència presents al cos sense vida de l'home de 84 anys a casa seva a Sant Andreu de la Barca, al cadàver no s'observen ni ganivetades ni trets per arma de foc. Més enllà d'això, no se sap gaire més, donat que la policia catalana manté les perquisicions i indagacions sota secret de les actuacions. 

Darrer cadàver amb signes de violència a Catalunya

El darrer cop que va produir-se la troballa d'un cadàver amb signes de violència va ser el 22 de març a Móra la Nova (Ribera d'Ebre). Una noia de 24 anys va desaparèixer i va ser trobada a tocar de la carretera N-420 al seu pas pel municipi. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i van detenir una amic de la víctima com a possible autor del crim.