Una dona de 46 anys ha estat declarada culpable de matar el seu promès, un home de 82 anys amb qui s'havia de casar als Estats Units. L'assassina li hauria donat un fort cop al cap per posar fi a la seva vida i, posteriorment, hauria estat convivint amb el cadàver durant dos mesos. Tot això es va conèixer el juny de 2022 quan la filla de la víctima va presentar una denúncia per desaparició a la comissaria perquè feia mesos que no tenia cap notícia seva i estava molt preocupada. La Policia del comtat de Hall va iniciar una investigació per saber què li havia passat a l'home i esclarir la possible desaparició.

Els policies van anar fins al domicili on residia el desaparegut i es van trobar una dona i el cadàver de l'home en avançat estat de descomposició. En un primer moment, la dona els va explicar que era la seva promesa i que l'home havia mort feia uns pocs dies de causes naturals. Els va dir que volia trucar els serveis d'emergències, però que no ho havia fet perquè estava en estat de xoc i molt trista. L'autòpsia va determinar, però, que la causa de la mort era un fort impacte al cap amb un objecte contundent i que en realitat feia dos mesos que s'hauria produït el crim. Durant tot aquell temps, la dona havia estat convivint amb el cadàver, arribant inclús a dormir al mateix llit on estava el cos descomponent-se.

La dona assegura que l'home la maltractava

En el judici, que s'ha acabat celebrant aquesta setmana, l'homicida ha explicat el jutge que el va matar perquè era víctima de violència masclista i el seu promès, de 82 anys, la maltractava contínuament. Segons ella, l'home la colpejava i l'agredia físicament perquè ella, que té 46 anys, es negava a mantenir relacions sexuals amb ell. Tot i aquest testimoni de la dona, el jurat ha acabat declarant-la culpable d'assassinat i a passar un llarg període tancada a la presó.