Els Mossos d’Esquadra han trobat aquest matí el cadàver d’una dona amb signes de violència a Móra la Nova, a la Ribera d’Ebre. El cadàver l'ha trobat un pagès de la zona, a tocar de l'antiga carretera nacional. S’ha obert una investigació per aclarir els fets i es creu la dona trobada morta, una noia jove, és una noia de 24 anys que va desaparèixer ahir i que aquesta matinada la seva germana n'ha presentat denúncia. Ara mateix no ha transcendit si hi ha detinguts relacionats amb aquest nou crim a les Terres de l’Ebre i tampoc si es confirma que es tracta d'un crim masclista.

Una noia de 24 anys desapareguda a Móra

El cadàver és d'una noia jove, segons les primeres informacions facilitades per la policia, i s'ha trobat a tocar de la carretera N-420 en el seu pas per aquest municipi a tocar del riu Ebre. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la noia trobada morta podria ser Marina R.B. una jove de 24 anys que ahir va desaparèixer a Móra la Nova i que quan havia de sortir de treballar, en una residència del municipi, i trobar-se amb la seva germana, no ho va fer. Passada la mitjanit la seva germana va presentar denúncia als Mossos d'Esquadra i aquest matí, quan faltaven pocs minuts per un quart de nou, s'ha trobat el cadàver en una finca agrícola de Móra. 

ffb37721 a3d4 4a48 9658 733ba6484cf5
Imatge de la zona, a Móra la Nova, on s'ha trobat el cadàver de la noia / ACN

Marina R.B. és veïna de Garcia, a la mateixa comarca, i cada dia baixava amb el cotxe des del poble fins a Móra per treballar a la residència. El seu cotxe està aparcat davant de la residència, però quan havia d'acabar el torn, a un quart de deu, no va aparèixer. Els Mossos tenen controlats dos homes, dos que tenien relació amb la jove, un la seva parella actual i un altre, la seva exparella. 

Investigació oberta per aclarir els fets

La policia catalana confirma els fets i que la investigació la portarà l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de les Terres de l’Ebre. Després de rebre l'avís, els agents dels Mossos s'han desplaçat al lloc dels fets i arribar al lloc han confirmat la troballa i s’ha activat la comitiva judicial, que ha certificat la mort de la noia amb signes de violència. Tot i que la policia té clar que la noia trobada morta és la Marina R.B. les proves forenses ho hauran de confirmar.

🔴 ACTUALITZACIÓ: Detingut un amic de la Marina com a possible autor del crim