La Policia Nacional investiga la mort violenta d'una dona a la província de Toledo. El seu cadàver va aparèixer esquarterat aquest dimecres en un abocador il·legal al municipi de Las Ventas con Peña Aguilera, en un descampat dalt d'un turó on els veïns abandonen electrodomèstics vells i mobles trencats. Els efectius policials han recollit mostres genètiques del cos per tal de poder-ne confirmar la seva identitat, però tot sembla indicar que es tracta d'una persona desapareguda a la qui feia dies que s'estava buscant per aquella zona. 

De fet, la localització del cadàver s'ha produït després que la investigació per la desaparició d'aquesta dona els hagi portat fins a l'abocador il·legal en aquest poble de Toledo. S'havien interrogat persones properes a la desapareguda i s'havien fet registres i entrades a domicilis d'on s'havien recollit diverses proves. A conseqüència d'això, la Policia Nacional ha detingut a una dona com a presumpta autora de la mort violenta. El grup cinquè d'Homicidis de la Policia Nacional de Madrid s'ha fet càrrec de la investigació. De moment, les autoritats descarten que es pugui tractar d'un nou cas de violència masclista.

Segueix la investigació dels dos menors que van aparèixer morts a un abocador de Toledo

Paral·lelament, la Policia Nacional també investiga la tràgica mort de Fernando i Ángel, els dos menors que van desaparèixer a Madrid i que van ser trobats morts en un abocador de Toledo. L'autòpsia va demostrar que no hi havia indicis d'una mort violenta i els investigadors apunten a una mort accidental, en què els joves s'haurien refugiat del fred en un contenidor d'escombraries i haurien acabat dins el camió. La família de les víctimes, però, creu que darrere de la mort hi ha la família de l'exnòvia del Fernando, a qui se suposa que haurien anat a veure a Toledo.