Leslie i Kevin, una parella francesa de 22 i 21 anys, portava desapareguda des del passat 26 de novembre. Després de tres mesos d’investigacions, la gendarmeria ha trobat dos cadàvers enterrats en una zona boscosa al costat d’una carretera de Charente-Maritime, al seu pas per la localitat de Sugerès, molt a prop de la casa d’un dels sospitosos. Tot apunta que es tracta dels joves desapareguts, però les autoritats franceses estan esperant els resultats de les autòpsies per poder confirmar les seves identitats.

Desapareguts sense deixar rastre

La matinada del 26 de novembre, Leslie i Kevin van sortir de casa d’un amic, a la localitat de Prahecq, al sud-oest del país, per dirigir-se a casa d’un altre per passar la nit. Però mai van arribar. La parella, acompanyada del seu gos, es va esfumar sense deixar rastre al voltant de dos quarts de tres de la matinada. L’endemà de la seva desaparició, els agents van trobar el mòbil de Leslie, abandonat a uns 14 quilòmetres d’on se’ls va veure per última vegada.

Després d’això, va haver de passar un mes perquè la policia francesa trobés algunes peces de roba i el carnet de conduir de Kevin en un contenidor. Aquest detall va reduir el ventall de teories amb les quals treballaven els investigadors: a partir d’aquell moment van tractar el cas com un segrest per un tema relacionat amb un problema de drogues.

Tres detinguts per assassinat i segrest

Les sospites de la gendarmeria es van centrar sobre tres joves, dos d'ells amics de la parella. El primer d'ells, Tom Touillet, és el propietari de la casa on Leslie i Kevin tenien intenció de passar la nit quan van desaparèixer. La policia francesa l'acusa de segrest, i es troba a hores d'ara en detenció provisional. L'altre arrestat, Nathan Badkin, està acusat d'assassinat; la roba que van trobar al desembre va aparèixer en un contenidor al costat de la casa dels pares de Badkin. Tots dos van participar en les batudes organitzades pels familiars i amics de la parella, i Touillet fins i tot va fer declaracions a la premsa.

Juntament amb Touillet i Badkin, la fiscalia també ha acusat una tercera persona, Enzo C., pels delictes d'assassinat, segrest i alteració de l'escena del crim. El resultat de les autòpsies serà clau per determinar la identitat dels cossos i la implicació dels tres detinguts. Mentrestant, la policia francesa continua pentinant la zona on han aparegut els cadàvers, amb l'esperança de trobar més pistes que puguin posar llum a les circumstàncies en les quals van desaparèixer i morir els dos joves.