La matinada del 26 de novembre Leslie i Kevin, de 22 i 21 anys, van desaparèixer amb el seu gos sense deixar rastre. Més de dos mesos després, la policia francesa no té cap pista sobre què ha pogut passar aquella nit, i tampoc queda clar si la desaparició ha estat voluntària o si algú els ha segrestat.

La nit de la seva desaparició els joves es trobaven a casa d'un amic a la localitat francesa de Prahecq, a Deux-Sèvres, al sud-oest del país. La parella va decidir traslladar-se a la casa d'una altra persona per passar la nit. Al voltant de dos quarts de tres de la matinada els joves es van acomiadar del seu amic, i no se'ls ha tornat a veure des de llavors.

Només ha aparegut un mòbil

L'endemà de la desaparició, i segons recull El Mundo, el telèfon mòbil de Leslie va ser trobat a la veïna localitat de Niort, només a 14 quilòmetres d'on se'ls va veure per últim cop. La policia francesa està investigant el succés amb l'ajuda de la unitat canina i també de bussos, i també els amics i familiars dels joves han organitzat diverses batudes per trobar-los, sense èxit.

A hores d’ara els investigadors veuen més probable que els hagin segrestat, ja que la furgoneta de Leslie continua aparcada al costat de la casa, i segons el seu pare, “si haguessin fugit s’haurien emportat el vehicle”. A més, el desembre van trobar algunes peces de roba i el carnet de conduir de Kevin en un contenidor prop del lloc on van desaparèixer, la qual cosa fa pensar als agents que hagin pogut tenir “una trobada desafortunada”.

10.000 euros per comprar un cotxe

Segons la madrastra de Kevin, la nit que van desaparèixer el jove portava 10.000 euros en efectiu perquè tenia pensat comprar un cotxe. De fet, abans d’anar amb Leslie a casa del seu amic, va sortir per tal d’efectuar la transacció, però va tornar al cap de poc assegurant que unes persones li estaven seguint. Per la seva part, el pare de Leslie sosté que algú hauria segrestat a Kevin pels diners i que la seva filla ha estat un “dany col·lateral”.

A la desaparició dels joves també s’hi ha sumat un robatori en casa del pare de Kevin, i el furt de la bossa de mà de la mare de Leslie. La investigació continua oberta per tal d’esclarir les circumstàncies de la doble desaparició i per tractar de trobar els joves amb vida.