Nova greu agressió a Barcelona. Un robatori violent al centre de la ciutat ha acabat amb un jove ferit greu, amb la mandíbula trencada i hospitalitzat, després de ser atacat per un home que li va robar la motxilla davant d'un hotel de l'Eixample de Barcelona.

Els fets van passar aquest dilluns, 12 de juliol, davant de l'Hotel Axel, a la part baix del carrer d'Aribau, al districte de l'Eixample. L'autor de l'agressió encara no ha estat detingut i els fets els investiguen els Mossos d'Esquadra, tal com ha pogut confirmar ElCaso.cat.

Cop de martell a la cara per una motxilla

El noi agredit va sortir d'aquest hotel i va ser atacat amb un "objecte contundent", asseguren fonts oficials de la policia catalana. Fonts properes al jove agredit asseguren que el lladre que el va assaltar el va colpejar amb un martell.

Li va donar un cop a la mandíbula i va haver de ser ingressat a l'hospital, encara pendent de proves per aclarir la seva evolució. El que sí que confirmen els Mossos d'Esquadra és que l'autor de l'agressió contra aquest jove turista es va emportar la motxilla de la víctima.

Mossos descarta agressió homòfoba

L'Hotel Axel d'Aribau és un establiment conegut pel públic homosexual en aquesta zona de Barcelona. Que l'agressió s'hagués produït davant d'aquest hotel va fer pensar en un primer moment que es podria tractar d'una nova agressió contra el col·lectiu LGTBI a la capital de Catalunya, però els investigadors de la policia catalana ho descarten i ho emmarquen en l'escalada de violència que s'està vivint a la ciutat de Barcelona els darrers dies.

Aquest diumenge a les set del matí dos joves, un de nacionalitat marroquina i l'altre menor d'edat, van assaltar amb un pal un turista al carrer de l'Hospital del Raval de Barcelona. Li van robar dues maletes i li van obrir el cap. Els Mossos els van poder detenir tot i que un d'ells va amenaçar als policies amb un cúter.

Cada cop més violència al centre de Barcelona

Però aquest no és l'únic assalt violent que grups de lladres organitzats estan fent a Barcelona, que sembla que torna a estar fora de control. Fa menys de dues setmanes cinc agents dels Mossos d'Esquadra van ser agredits quan van voler aturar dos robatoris a Sants i a la Barceloneta. De paisà van interceptar dos grups de lladres i quan els van voler identificar, els lladres els van agredir.

Els furtadors que han convertit el centre de la ciutat en la seva zona cada cop són més violents. Els Mossos d'Esquadra tenen llistes senceres amb les fotos dels més detinguts, però molts cops, tot i tenir desenes de detencions, tornen a sortir al carrer hores després de ser arrestats. Ara, amb menys turistes i menys potencial botí, els lladres necessiten actuar més contundentment contra les seves víctimes i molts han optat per actuar amb violència contra els assaltats.