Les festes de Santa Tecla de Tarragona han deixat un altre ferit aquest cap de setmana. Un home de 49 anys va acabar amb la cara destrossada després de rebre un cop d'ampolla enmig del carrer el passat dissabte de matinada. La víctima s'havia desplaçat fins al carrer Ernest Vilches Domínguez, a tocar del Parc Francolí, per recollir la seva filla adolescent, que havia sortit de festa i es trobava malament. Passaven pocs minuts de les dues quan va patir la greu agressió, després d'encarar-se amb uns nois que s'estaven burlant de l'adolescent. 

Va enfrontar-se amb un dels agressors 

La víctima va rebre una trucada del nòvio de la seva filla al voltant de les dues de la matinada, preguntant si podia venir a recollir-la, ja que estava molt marejada i volia marxar a casa. El pare va anar immediatament fins a la localització que li havia enviat el noi, i va agafar l'adolescent, que es trobava molt malament, i la va ajudar a pujar al cotxe. En aquell moment, segons el Diari de Tarragona, va sentir com uns joves es burlaven de l'estat en què es trobava la filla, i va encarar-se amb ells per defensar-la. 

En un moment d'arravatament, va agafar un d'ells del coll. No va poder fer res més, ja que en qüestió de pocs segons va rebre un fort cop, presumptament amb una ampolla, que li va deixar atordit. L'home va caure de morros contra la vorera, i de miracle no va obrir-se el cap. Els nois que li havien atacat van fugir, i a hores d'ara els Mossos d'Esquadra estan tractant de trobar-los. 

Ràpidament, van trucar als serveis d'emergències, que van activar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diverses patrulles policials. Els sanitaris van derivar-lo a l'hospital Joan XXIII, on va passar-se tota la nit a urgències, i va sortir amb diversos punts de sutura a la cara i al cap, i amb el nas trencat. L'endemà va acudir a la comissaria de Campclar, i va interposar la denúncia acompanyada de l'informe mèdic de les ferides. La policia catalana ha obert una investigació, i estan revisant les imatges de les càmeres de seguretat dels locals dels voltants, per tal d'identificar als presumptes autors d'aquesta agressió.