Un nen de 4 anys ha aparegut mort aquest dijous al matí dins de l'assecadora de casa seva, a Magaluf (Mallorca). Els pares i l'àvia de la criatura havien sortit de casa i havien deixat el menor a càrrec d'un altre familiar, que durant aquesta estona s'ha quedat adormit, fent que el nen es quedés sense cap vigilància. Cap a dos quarts de dotze del matí, quan els pares i l'àvia han tornat a casa i han vist que el menor no era per enlloc i havia desaparegut, han saltat totes les alarmes. Els familiars l'han buscat per totes les estances del domicili fins que, desesperats i tement-se el pitjor escenari possible, han mirat dins l'electrodomèstic i l'han trobat ja sense vida.

Un accident domèstic, principal hipòtesis dels investigadors

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat efectius de la Policia Local de Calvià i de la Guàrdia Civil, així com efectius sanitaris, que ja no han pogut fer res per salvar la vida del menor, confirmant-se la defunció. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació de la tragèdia i miren d'esclarir les circumstàncies que envolten l'aparició del cadàver del menor dins l'assecadora. La principal hipòtesi amb la qual treballen els investigadors a hores d'ara és que hagi estat un accident domèstic en el qual el mateix menor s'ha ficat dins l'electrodomèstic, ha tancat la porta i, un cop se li ha acabat l'aire tancat allà dins, ha mort asfixiat i sense poder respirar.

El cos ha estat traslladat al forense perquè se li facin les proves que ajudin a determinar les causes de la mort i esbrinar quant de temps havia passat tancat dins l'assecadora de roba. Per la seva banda, els familiars del menor han requerit atenció psicològica immediata davant l'impacte de la tragèdia. El succés, a causa de l'edat de la víctima i a les circumstàncies en les quals ha mort, ha provocat una gran commoció a la localitat de Magaluf.