Tràgic accident a París. Una nena de 3 anys ha mort asfixiada en quedar-se atrapada dintre d'una rentadora a casa seva. Els pares de la nena van adonar-se de la seva desaparició mentre sopaven dijous passat, ja que la menor no havia acudit a la taula amb la resta dels seus germans. Després de registrar tot el domicili, va ser el pare qui la va trobar a la rentadora, inconscient.

Segons el diari Le Parisien, la nena va ser trobada amb vida dintre de la rentadora d'un pis del districte 20 de la capital francesa. L'absència de la nena va passar desapercebuda fins a l'hora de sopar, quan no va acudir al menjador juntament amb els seus germans. La família es va preocupar com que no la trobaven i perquè la menor no responia a les seves crides. Finalment, el pare i un dels germans la van trobar atrapada en la rentadora.

Encara era viva quan la van trobar

La petita estava inconscient, però encara respirava quan el seu pare la va treure de l'interior de la màquina. Van alertar immediatament els serveis d'emergència. Va ser traslladada en urgència a l'hospital més proper, però els sanitaris no van poder reanimar-la i va morir una hora més tard, segons ha informat el citat diari.

La policia de París ha obert una investigació per esclarir els fets. "A primera vista, la nena no mostrava signes de pallisses", han assegurat fonts policials. En el moment que la petita va quedar atrapada en la rentadora, la màquina no estava encesa. Segons la declaració del pare, les portes es tanquen de manera automàtica; tot apunta que la nena, la menor de cinc germans, va ficar-se a l'interior per jugar i va quedar atrapada en tancar-se la porta. La unitat especial de protecció de menors de França està al capdavant de la investigació, i estan a l'espera dels resultats de l'autòpsia, però tot indica que la nena va morir per asfíxia.