Un jove motorista de 22 anys ha mort aquest dijous en un accident de trànsit a l'autopista C-32. El noi ha perdut el control de la motocicleta i ha acabat xocant de forma fatal contra la tanca de protecció de la carretera. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, els Mossos han rebut l'avís minuts abans de dos quarts de deu del matí d'un sinistre al punt quilomètric 49,8 de la via, dins el terme municipal de Gavà (Baix Llobregat). Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Els serveis sanitaris han traslladat el pilot a l'Hospital de Bellvitge, on ha acabat morint poques hores després a conseqüència de les ferides que ha sofert en xocar contra la tanca. La víctima, que viatjava sola en el moment de l'accident, és O. D. A., un veí de Viladecans (Baix Llobregat) de 22 anys. Amb aquesta víctima mortal ja són 130 les persones mortes en un accident de trànsit a les carreteres catalanes en el que portem d'any 2022.

Apareix un home mort al voral de l’AP-7

Aquest mateix dijous, els Mossos d'Esquadra han trobat un cadàver al voral de l'autopista AP-7, a l'altura de l'Aldea (Baix Ebre). El cos sense vida ha estat descobert a primera hora del matí per diversos conductors que circulaven per aquesta carretera i han alertat als cossos de seguretat. El cadàver presentava múltiples fractures òssies i els primers indicis apunten al fet que podria tractar-se d'un atropellament, encara que serà l'autòpsia la que determini la veritable causa de la mort. A hores d'ara, es desconeix quina és la identitat de la víctima i els Mossos investiguen què ha passat, qui és l'home que han trobat mort i qui l'hauria atropellat.