Macabra troballa aquest dijous a l'AP-7. Quan faltaven pocs minuts per a dos quarts de nou del matí, diversos conductors que circulaven per l'autopista han vist el cadàver d'un home al voral de la carretera al punt quilomètric 318,8, a l'altura de l'Aldea (Baix Ebre), en sentit Tarragona. Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida de l'home.

Segons els primers indicis, l'home podria haver mort atropellat, ja que el seu cos presentava múltiples fractures òssies. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, tot i que els investigadors de moment ho estan investigant com un possible accident de trànsit, serà l'autòpsia qui determini la veritable causa de la mort. De moment, encara es desconeix quina és la identitat de la víctima. Ara els Mossos estan intentant recollir proves i seguir les poques pistes que tenen per poder esbrinar què ha passat, qui és l'home que han trobat mort i qui és el conductor que l'hauria atropellat amb resultat letal.

Un accident a l'AP-7 provoca un vessament de combustible al riu Ebre

A només cinc quilòmetres d'on s'ha produït aquest suposat atropellament mortal, el passat dilluns va tenir lloc un accident múltiple que va obligar a activar la prealerta de Protecció Civil per contaminació de les aigües del riu Ebre. En la col·lisió, que va tenir lloc al pont de l'AP-7 que travessa el riu a l'alçada d'Amposta, es van veure implicats dos camions i dos turismes. Com a resultat del xoc, es va produir un vessament de combustible al riu. Un dels conductors va resultar ferit i va ser traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.