Un home de 29 anys ha resultat ferit molt greu després de patir un accident a la carretera M-603 de Madrid aquest dimecres a darrera hora, quan faltaven pocs minuts per tres quarts de nou. Per causes que s’estan investigant, el conductor va perdre el control del vehicle i va impactar contra una tanca de la carretera, que va arrossegar durant diversos metres, segons les primeres investigacions de la Guàrdia Civil. 

La complicació de l’accident rau en com la barra de ferro que va impactar contra el cotxe es va clavar al conductor. Va creuar el cotxe i també el conductor, convertint l’excarceració del jove en gairebé impossible. Els Bombers van haver de tallar la barra per treure el ferit del vehicle encara amb part travessada al tòrax

Madrid001
Els equips d'emergència de Madrid van estabilitzar l'home i traslladar-lo a l'hospital / EM

Un cop fora del turisme, Samur-Protección Civil va poder estabilitzar la víctima, intubar-la i fixar la barra, que encara estava a l’interior de l’home, per poder assegurar el trasllat. L’home va poder ser evacuat fins a l’hospital de La Paz, a Madrid, on va haver de ser operat per tal de poder-li extreure la barra. Segueix molt greu.

Investigació per aclarir l'accident

Pendent de l’estat de salut del jove, paral·lelament, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per aclarir les causes d’aquest accident d’aquest 12 d’octubre a Madrid. Més enllà de les circumstàncies concretes de l'accident que va deixar greument ferit aquest jove, també s'haurà d'esbrinar què va fallar, què va convertir unes tanques de seguretat en gairebé una arma mortal. En la intervenció al lloc dels fets també hi ha col·laborat personal civil i militar de la caserna d'Artilleria de Fuencarral, ja que la col·lisió ha afectat les seves instal·lacions. Els Bombers de l'Ajuntament de Madrid han sanejat els elements danyats al lloc.

Madrid002
Els Bombers de la Comunitat de Madrid van sanejar la zona després d'haver-se pogut evacuar la víctima / EM