Tiroteig mortal per Tot Sants: dos homes moren en el cementiri de Torrent (València). Una de les víctimes és un home de 80 anys a qui han matat a trets i l'altra és una persona que ha perdut la vida també a causa dels trets. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, hi ha diverses persones ferides, una de les quals està molt greu.

Tiroteig mortal per Tot Sants en un cementiri de Torrent

Els fets han passat aquest dilluns en el cementiri municipal de Torrent, un municipi a prop de València. La persona a qui han matat a trets estava a l’interior del cementiri amb diverses persones per commemorar el dia de Tot Sants quan, per causes que encara s'estan investigant, ha començat el tiroteig.

Dos homes morts i diversos ferits en el tiroteig del cementiri de Torrent 

A causa dels trets, un home de 80 anys ha mort i, per si no fos poc, una altra persona també ha perdut la vida: es tracta d'una persona que també ha mort a causa dels trets. Segons ha pogut saber aquest mitjà, hi ha diverses persones ferides i una d'elles està ferida de molta gravetat.

 

Es desconeix el nombre total de ferits

Quan els agents han rebut l'avís, immediatament, s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han pogut comprovar que a l'home li havien pegat un tret per l'esquena i havia mort a l'acte. A més, hi havia una segona persona que també ha mort i diversos ferits (de moment, no ha sortit a la llum el nombre total de ferits).

Policia Nacional / Europa Press

Dos morts per Tot Sants en un tiroteig en un cementiri de Torrent (València): la Policia Nacional està investigant els fets / Europa Press

Quines han estat les causes del tiroteig? 

Però quines han estat les causes del tiroteig? Es descarta que sigui un atac terrorista i tot apunta que es tracta d'una baralla entre famílies gitanes, uns fets que estan sent investigats per la Policia Nacional. De moment, es desconeix qui són els presumptes autors dels fets, però el que sí que tenen clar els policies és la implicació del clan dels Bocanegra, segons explica El Mundo.

La investigació continua oberta, en mans de la Policia Nacional, i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Els presumptes autors es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'assassinat o d'homicidi. De moment, els agents estan centrant-se a localitzar i detenir els presumptes assassins.

Busquen un noi que ha matat a la seva mare a ganivetades a Ripoll

Aquest no ha estat l'únic crim dels darrers dies i, de fet, els Mossos d'Esquadra busquen el Gerard Pasamontes, un noi de 19 anys que, presumptament, ha matat a la seva mare a ganivetades a Ripoll (Ripollès). Els agents han obert un fort dispositiu i han demanat col·laboració ciutadana a les comissaries catalanes per aconseguir localitzar-lo com més aviat millor.