La Guàrdia Civil creu que Tomás Gimeno va matar les seves filles després de drogar-les, ja que el cos de l'Olivia va ser recuperat a Tenerife sense signes de violència externa i no es va trobar sang en cap de les proves analitzades.

Tomás Gimeno va drogar les nenes de Tenerife

Dijous a la tarda, després de sis setmanes de recerca de les nenes desaparegudes a Tenerife, el vaixell Ángeles Alvariño, equipat amb sonar i un robot aquàtic, va trobar el cos de l'Olivia, la més gran de les dues germanes, de sis anys.

La mare, Beatriz Zimmermann, va ser avisada de la troballa i la recerca de l'Anna, la petita, d'un any, i de Tomás Gimeno, el pare i assassí, prossegueix des de primera hora.

Nenes desaparegudes Tenerife / EFE

Troben el cos de l'Olivia, la més gran de les nenes desaparegudes a Tenerife, a mil metres de profunditat / EFE

La investigació que es duia a terme per terra, fins i tot amb el rastreig caní del vaixell trobat a la deriva i de la finca d'Igueste de Candelaria, no havia tingut èxit trobant restes biològiques que indiquessin l'assassinat de les nenes. Tanmateix, diversos indicis comencen a quadrar, en espera de l'autòpsia de la petita trobada.

Sense rastres de sang i pastilles a Igueste de Candelaria

El fet de no haver-se trobat restes de sang i altres pistes han reforçat la teoria dels investigadors de la Guàrdia Civil.

Segons avança el mitjà El Periódico, Tomás Gimeno va drogar les seves filles, les va ficar en bosses d'esport i se les va emportar al vaixell, i es va desfer dels cossos en alta mar.

Tenerife - Nenes Segrestades

A la casa no es van trobar restes biològiques o sang de les nenes, però sí diversos envasos de medicaments a mitges / EFE

Malgrat no haver-hi sang d'Anna i Olivia al vaixell de Gimeno ni a casa seva, a la finca es van trobar diversos paquets de medicaments a mitges.

Es tractava de relaxants musculars i calmants que se li havien receptat al pare després d'un accident de motocròs en què es va lesionar la clavícula i diverses costelles, indica el mitjà citat.

Separat de Beatriz Zimmermann

La quantitat de pastilles que falten als envasos han portat els agents a plantejar que l'home va drogar les nenes abans de matar-les.

Les nenes, el passat 27 d'abril, van passar el dia amb el seu pare i van visitar els seus avis paterns. Cap a les vuit del vespre van arribar a la finca d'Igueste, on l'home vivia després de la seva separació de la mare de les petites, Beatriz Zimmermann.

Tomás Gimeno / El Caso

Segons els investigadors i a falta de l'autòpsia, Tomás Gimeno va drogar les nenes, les va matar i les va llençar en alta mar / El Caso

A dos quarts de deu de la nit, segons les imatges de les càmeres de seguretat, Gimeno va arribar al port Marina Tenerife, on va anar al seu vaixell i va carregar sis paquets, entre els quals bosses grans d'esport. Ni les càmeres ni la seguretat del port no van captar les nenes en cap moment.

Apareix el cos de l'Olivia a mil metres de profunditat

I després de la incorporació del vaixell de recerca submarina, el cos de l'Olivia va aparèixer dijous a la tarda a mil metres de profunditat.

Era dins d'una de les bosses, lligada a l'àncora de la llanxa en la qual va fugir Tomás Gimeno i que no s'havia localitzat encara. Molt a prop i també lligada a l'àncora hi havia una altra bossa oberta i buida.

Anna i Olivia / Cedida

Anna i Olivia van ser segrestades a l'abril i aquesta setmana va aparèixer el cos sense vida de la més gran, l'Olivia / Cedida

El cadàver de la nena va ser traslladat a l'Institut Anatòmic Forense, on li faran l'autòpsia, que determinarà les causes de la mort de l'Olivia, i si va ser drogada.

A la recerca de l'Anna i Tomás Gimeno

Una altra de les proves que donen suport a aquesta teoria és la troballa a la llanxa, que va aparèixer a la deriva, d'un rotllo utilitzat de cinta americana, que es fa servir per embalar o lligar.

També falta un cinturó de plom utilitzat per submergir-se ràpidament a bussejar. Pesa gairebé deu quilos i també era a la llanxa quan Gimeno va sortir del port per segona vegada, per no tornar.

Ara, la recerca prossegueix per mar per trobar el cos de la filla petita de Beatriz Zimmermann, l'Anna, d'un any, i Tomás Gimeno, presumpte assassí de les nenes, que podria haver-se suïcidat després del doble assassinat.