Cristóbal López de la Cruz, conegut popularment com 'El Toba' és un home acusat de ser un pederasta en sèrie. Segons expliquen les víctimes, aquest fruiter de Valdeavero (Madrid), s'aprofitava de la seva feina per abusar dels nens i, posteriorment, els amenaçava de mort. A més de les agressions físiques, també els assetjava fent-los preguntes sexuals: "A veure com la tens", era una de les frases que més repetia als menors.

El judici contra El Toba començarà el dilluns vinent al matí a Alcalá de Henares (Madrid). Cristóbal López treballava a la Fruiteria Keai, a la plaça Víctimas del Terrorismo de Valdeavero, un petit municipi de poc més de 1.500 habitants de la Comunitat de Madrid. Tot va començar quan un nen de 15 anys va confessar a la seva mare l'infern que li havia fet passar el fruiter del municipi i va ser ella qui va interposar una denúncia.

A partir de llavors, van anar sortint més víctimes d'aquest presumpte pederasta en sèrie: tots eren nens d'entre 11 i 15 anys amics de la primera víctima. Segons els seus testimonis, El Toba creava una relació de confiança amb les víctimes, per, posteriorment, abusar sexualment d'elles de manera continuada.

"A ver cómo la tienes"

Per si no fos poc, les víctimes asseguren que, a més d'aquests abusos, també els feia comentaris fora de lloc: "Con esta primavera se me pone el capullo en vena" o " a ver cómo la tienes", entre molts altres comentaris. 

El Toba retenia els nens contra la seva voluntat per agredir-los sexualment

El Toba és pare de dos fills d'edats similars als nens que, presumptament, agredia sexualment i, sota aquest pretext, presumptament, els convidava a casa a cada per violar-los, retenint-los contra la seva voluntat. "Quan veia passar als menors, en un context que, inicialment, no sabien interpretar, els tocava els genitals. Fins i tot, en alguna ocasió, els va arribar a abaixar els pantalons i els calçotets davant altres nois", explica el text de l'acusació.

Amenaces de mort a les víctimes

En aquest text, també s'explica que El Toba actuava amb molta violència amb les víctimes, que fins i tot, en una ocasió a un dels nens li va arribar a sortir sang del penis. Després dels abusos els amenaçava de mort, fet que va fer que les víctimes tardessin tant a denunciar.

TOBA pixelado

Cristóbal López de la Cruz, conegut popularment com El Toba, està acusat de ser un pederasta en sèrie que ha agredit a un mínim de 9 víctimes, que tenen entre 11 i 15 anys  / Facebook

Cristóbal López de la Cruz està en llibertat amb càrrecs

Cristóbal López de la Cruz va ingressar a presó provisional, però des de fa uns mesos, es troba en llibertat amb càrrecs, fet que preocupa enormement als familiars de les víctimes, ja que s'ha mudat a Villalbilla, a 30 quilòmetres del lloc on, presumptament, cometia els abusos i les violacions. Caldrà esperar que se celebri el judici per si, finalment, acaba sent condemnat pels abusos i les agressions sexuals als nou menors d'edat.