Diversos morts i ferits en un tiroteig múltiple i massiu a Vancouver (Canadà). La Policia ha detingut una persona com a presumpte autor dels fets i pensen que es tracta d'un crim planificat. De moment, es desconeix el nombre exacte de víctimes, però hi ha diverses persones mortes. Les autoritats han demanat a tothom que no s'apropin a les zones dels fets per precaució.

Els fets han passat aquest dilluns a les 6:15 (hora local) al centre de Langley, una ciutat als afores de Vancouver. La Policia del Canadà ha demanat a tots els ciutadans que es quedin tancats a casa fins a nou avís.

La Policia del Canadà demana als ciutadans de Langley que no surtin de casa

"A causa del recent incident policial, eviteu anar al centre de la ciutat de Langley, a la zona del carrer 200 i a Langley Bypass. Demanem a tothom que estiguin allunyats de la zona fins a nou avís", explica la Real Policia Montada del Canadà (RPMC) en una piulada.

Vídeo del tiroteig de Langley

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, hi ha molta presència policial a la zona de la ciutat on han passat els fets i s'ha prohibit el pas en alguns dels carrers per evitar més víctimes mortals.

Un detingut pel tiroteig massiu i múltiple de Vancouver

Segons expliquen els testimonis, s'han produït diversos tiroteigs a primera hora del matí. Totes les víctimes mortals son persones sense sostre i ja hi ha una persona detinguda, però falten altres sospitosos que han fugit després de la massacre.

Aconsegueixen detenir el sospitós del tiroteig gràcies a la descripció dels testimonis

Les persones que han vist el tiroteig massiu han fet una descripció de l'home que estava disparant, del qual, encara no ha transcendit la seva identitat. Es tractaria d'un home caucàsic, amb els cabells foscos, amb una bata de color marró, una samarreta de camuflatge blava i verda que anava en un cotxe de color blanc, segons informa el diari canadenc The Vancouver Sun.

Es desconeix la motivació del tiroteig del Canadà

De moment, es desconeix quina ha estat la motivació de l'atac i estan intentant esbrinar si hi ha més persones involucrades, ja que els tiroteigs han passat amb pocs minuts de diferència i, per tant, hi podria haver més sospitosos.

La Policia del Canadà pensa que es tracta d'un tiroteig perfectament planificat. La hipòtesi principal és que només hi ha un autor, però davant el mínim dubte, es manté l'alerta a Langley per si apareguessin més persones relacionades amb el macabre tiroteig