Un jove de 22 anys ha mort a trets aquest dijous a la nit al centre turístic de Manhattan, a Times Square (Nova York, Estats Units). Els fets s'han registrat al marc d'un tiroteig que han perpetrat dos homes en sortir de sopar d'un establiment de menjar ràpid entre el carrer 44 a l'alçada de l'Octava avinguda, just en una hora a la qual milers de persones surten de les oficines o a fer un àpat nocturn en alguns dels nombrosos restaurants de la ciutat. Segons ha informat la Policia de Nova York, la víctima ha rebut un tret al pit cap a dos quarts de sis, hora local, que corresponen a dos quarts de dotze de la nit a Catalunya. 

El tràgic succés s'ha produït al costat d'una coneguda cadena d'hamburgueses, un McDonald's, i un restaurant Shake Shack. Els trets, a més, han enxampat per sorpresa els vianants que sortien de la boca del metro de Times Square. Els tiradors han fugit de l'escena del crim després de disparar el jove, que ha estat traslladat al centre mèdic Mount Sinai West, on ha mort poc després per les ferides de bala al pit. Durant l'operatiu, la policia novaiorquesa ha bloquejat la vorera per evitar que els curiosos s'amunteguessin al voltant de la víctima, que no ha estat identificada fins que va arribar a l'hospital. Els investigadors busquen els presumptes autors dels fets, que han fugit del lloc i encara no es té cap pista de qui són ni on podrien localitzar-los.

La policia creu que és un atac relacionat amb el tràfic de drogues

Els trets podrien haver estat aleatoris o intencionats. Això és el que els investigadors intenten esbrinar en aquests moments. Segons el diari local The New York Post, la policia de la ciutat creu que es tracta d'un atac relacionat amb el tràfic de drogues. Aquest, hauria estat perpetrat per dos homes després de sortir de sopar d'un restaurant de menjar ràpid, els quals immediatament han tret les pistoles i han iniciat el tiroteig, enxampant el jove per sorpresa i ferint-lo al pit amb l'arma de foc.