Tres policies atacats brutalment per un jove amb un matxet durant la celebració de Cap d'Any a Times Square, Nova York (Estats Units). Segons ha explicat la CNN, els agents van necessitar assistència mèdica i van ser ingressats en un centre hospitalari. Els cops que l'home de 19 anys, identificat com Trevor Bickford, va propinar-los els ha deixat, a dos d'ells, amb laceracions i un amb una fractura cranial. No obstant això, els afectats per l'agressió ja es recuperen a casa en aquests moments, mentre l'assaltant va ser detingut.

El jove va patir una ferida de bala i està acusat d'intent d'assassinat

El jove, no obstant, un cop va ser arrestat va necessitar ser traslladat a l'hospital per una ferida de bala en "custodia policial", segons el mitjà citat. Pel que sembla, fruit de la baralla entre els agents i ell mateix. Continua al centre de salut en estat estable en aquests moments. Per tot aquest enfrontament la nit de Cap d'Any a Times Square -on centenars de persones s'amunteguen cada 31 de desembre per rebre el nou any amb la baixada de la bola de l'edifici One Times Square-, les autoritats de Nova York han acusat a Bickford formalment d'intent d'assassinat després d'agredir amb el matxet tres policies, segons han apuntat diversos mitjans locals.

Bickford, amb tan sols 19 anys, ha estat imputat amb dos càrrecs d'intent d'assassinat a un policia i altres dos d'intent d'agressió per presumptament atacar al cap a dos agents abans que un tercer aconseguís disparar-li. Aquest últim succés és el que el manté a l'hospital, en estat estable, ara mateix. L'atac del jove va produir-se, segons ha informat la Policia de Nova York, poc després de les deu de la nit d'aquest dissabte, poc abans de començar la gran celebració que es repeteix anualment en aquesta intersecció d'avingudes de Manhattan.

Inspiració: islamisme radical

Les últimes hores s'han conegut diverses informacions, publicades per mitjans estatunidencs i la pròpia policia, que apunten que el jove va agafar com inspiració l'islamisme radical. Per això, s'ha obert una investigació per la seva possible motivació terrorista. No obstant això, l'acusat no ha rebut pel moment càrrecs federals en aquest sentit.