Dos adolescents han estat assassinats quan sortien del seu institut a Chicago (Illinois, Estats Units). Un tiroteig s'ha declarat als voltants de tres quarts de tres del migdia, hora local, d'aquest divendres a les portes de l'institut on estudiaven. Els dos nois morts per impacte de bala tenien 14 i 15 anys, respectivament, i han perdut la vida de forma instantània d'un tret al cap cadascun. En el tràgic succés també hi ha dues persones més ferides: un noi de 15 anys amb una ferida per arma de foc a la cuixa i l'espatlla, i una noia, també de 15, que ha patit un frec a la cuixa. Tots dos han estat traslladats a l'hospital més proper, però la seva vida no està en perill i es recuperaran aviat.

No s'ha identificat l'autor del tiroteig

El tiroteig declarat el migdia d'aquest divendres ha començat quan els joves sortien del centre de secundària, segons ha avançat la Policia de Chicago a ABC 7. En aquests moments, el cos ha obert una investigació per esclarir els fets i, a més, per intentar determinar la identitat del tirador, que ha fugit del lloc dels fets i no hi ha cap descripció pública en aquests moments, ni tampoc on es podria trobar. Per això, encara no s'ha practicat cap detenció al respecte.

Els dos últims tiroteigs amb morts als Estats Units van produir-se fa poques setmanes. L'últim de més gravetat va ser en un supermercat de Virgínia, on set persones van perdre la vida i cinc van resultar ferides. En aquest cas, el presumpte autor dels fets es va suïcidar després de la massacre. Però també car recordar el del 20 de novembre, quan un home de 22 anys va començar a disparar a un conegut bar LGTBI de Colorado, on va haver-hi cinc morts i 18 ferits. L'individu va ser detingut i retingut al lloc dels fets per un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa i un altre per amenaces.