Cinc morts i divuit ferits. Aquest és, per ara, el nombre de víctimes d'un tiroteig que ha succeït a un conegut bar LGBTI de Colorado Springs (Estats Units). La Policia va arribar al lloc dels fets passat l'una de la matinada, hora local, després de rebre diverses trucades al número d'emergències 911 informant del tiroteig.

L'escenari de la massacre ha estat el local d'oci nocturn Club Q, conegut per ser un dels bars gais que encara són oberts a la ciutat. Fins a onze ambulàncies van acudir al lloc del tiroteig per a atendre a les víctimes, cinc de les quals han mort in situ. La Policia ha identificat un home com el presumpte autor del crim i es troba detingut tot i que sota assistència mèdica, ja que també va resultar ferit.

Consternació davant un nou atac homòfob

En un comunicat a Facebook, des de Club Q han expressat la seva commoció davant del que titllen d’un “atac sense sentit a la nostra comunitat”. “Agraïm les reaccions ràpides de clients heroics que van sotmetre el tirador i van posar fi a aquest atac d’odi”, afegeixen.

La redacció d'ElCaso.cat està treballant per ampliar aquesta informació. Per llegir l'última hora de la notícia, actualitza la pàgina.