Un tiroteig en un supermercat de Chesapeake, Virgínia (Estats Units) ha deixat almenys set morts i cinc ferits aquest dimarts a la nit. Les autoritats locals han confirmat també la mort per suïcidi del presumpte autor de la massacre. 

Almenys una desena de ferits

Els fets van ocórrer al voltant de les 22:12, hora local, quan la policia va rebre l’avís d’un tiroteig a l’interior d’un supermercat Wallmart de la zona comercial de la ciutat. Al lloc es van desplaçar una quarantena de vehicles d’emergència així com un gran operatiu policial. Els ferits van ser traslladats a l’hospital més proper i les víctimes mortals no arriben a la desena, segons el cap de policia, Leo Kosinski, i ha concretat que a hores d'ara són almenys set.  

La policia encara està investigant els fets, però tot indica que el presumpte autor del tiroteig era gerent del local.  A través del seu compte de Twitter, la cadena Wallmart ha expressat el seu desconcert davant el succeït, i asseguren que estan treballant juntament amb les forces de seguretat per tal d'esclarir els fets.

Al seu comunicat oficial la policia de Virgínia ha declarat que continuaran la recerca de més víctimes que s’hagin pogut amagar dintre del local. “La gent pot tenir por, pot estar amagada”, ha dit Kosinski. El local té una superfície molt ampla, amb diversos racons on refugiar-se per evitar ser un blanc durant el tiroteig.

Atemptat homòfob a Colorado 

Només han passat dos dies des de l'atemptat homòfob que va tenir lloc a un conegut bar LGTBI de Colorado Springs. El tiroteig va ocórrer al local d'oci nocturn Club Q, un dels pocs bars gais que queden oberts a la ciutat. Cinc persones van morir i gairebé una vintena van resultar ferides a conseqüència de la massacre, obra d'un jove de 22 anys que la policia del comtat va identificar com Anderson Lee Aldrich. El detingut va ser reduït per alguns dels clients del club abans que arribés la policia. Després de procedir amb la seva detenció va ser posat sota custòdia, i els agents van obrir una investigació per possible cas de crim d'odi.