Cinc persones han resultat ferides després de ser víctimes d'un tiroteig, ocorregut al passeig marítim de Coney Island, a Nova York. El succés ha tingut lloc aquesta matinada i, si bé no hi ha víctimes mortals, una de les persones ferides es troba ingressada en un estat de salut molt crític. Els testimonis de l'atac han relatat que un individu va obrir foc contra un gran nombre de persones després que aquestes improvisessin una petita festa al conegut passeig.

El tiroteig ha ocorregut al voltant de les dues de la matinada (les vuit del matí a Espanya), en un dels punts més freqüentats i populars de la ciutat en aquesta època de l'any: el carrer 21, molt propera a l'atracció Paraxut Jump Ride Tower. En aquest enclavament, un gran nombre de persones d'edats variades es van reunir i, de forma improvisada i esporàdica, van començar una celebració que va acabar dramàticament quan un individu va obrir foc contra ells. L'autor del tiroteig va ferir cinc persones i va fugir del lloc dels fets. Les autoritats novaiorqueses es troben investigant aquest succés, si bé encara no han aconseguit cap detenció ni identificació.

La policia no té cap pista

Encara que certament l'incident és molt recent, la policia novaiorquesa, que ha obert una investigació per aclarir aquests fets i detenir el culpable, ha admès no tenir cap pista respecte a l'atacant. Els mitjans locals asseguren que els agents es van personar al lloc dels fets al cap de pocs minuts d'haver succeït l'incident; no obstant això, l'autor del tiroteig ja havia escapat, i cap dels presents i víctimes de l'atac no havia pogut identificar el culpable. Els agents van realitzar la inspecció ocular del lloc, on van localitzar un total de 24 casquets de bala, afirmen els mitjans locals.

tiroteig coney island nova york policia
La policia de Nova York ha admès que no té cap pista que condueixi a identificar el culpable d'aquest tiroteig, que ha ferit cinc persones. / Foto: New York Post

Les víctimes del tiroteig de Coney Island: cinc persones d'entre 19 i 36 anys

Les cinc víctimes del tiroteig van resultar ferides en rebre l'impacte de les bales. Una persona, un home de 31 anys, es troba ingressat a l'hospital en un estat molt crític, però estable dins de la gravetat, ja que va rebre un tret a l'esquena. Un altre home, de 36 anys, va rebre un tret a la barbeta. Les tres víctimes restants són un noi de 19 anys i dues dones de 26 i 27 anys, que van rebre un tret a la cama. La resta de persones que es trobaven al lloc dels fets van fugir corrent en sentir els primers trets.