Una tiktoker ha compartit la seva experiència amb un dels trucs virals per dormir que s'han expandit a la famosa xarxa social de vídeos. Es tracta d'una infusió o te d'enciam, que promet tenir propietats que ajuden a agafar el son. La jove ha fet l'experiment amb el seu marit i els seus resultats han causat sensació, encara que l'ingredient principal de la poció màgica ha estat més que controvertit.

Una tiktoker descobreix un truc per dormir

Cada vegada més persones pateixen problemes per dormir després de viure una rutina frenètica de feina, família i responsabilitats que porten a estats d'ansietat o a pensaments accelerats que s'allarguen fins a la nit, provocant qualitat de son més baixa del normal i perpetuant el cansament i la fatiga. A conseqüència d'això, els experts adverteixen de diferents riscos per a la salut, començant per estats d'ànim canviants i passant per augments de pes no desitjats o debilitament del sistema immunitari.

Dormir / pxfuel

Un truc de tiktok suggereix beure te d'enciam per poder dormir / PxFuel

Moltes persones difonen ara els seus mètodes suposadament infal·libles, que inclouen apagar abans el mòbil, meditar abans de dormir o tècniques de respiració per relaxar-nos. Per desgràcia, aquests trucs no són per a tothom i tants d'altres recorren a les pastilles per dormir, que també són discutides per la possibilitat de crear dependència, entre altres riscos. És per això que una jove tiktoker sota l'àlies @reheatedcoffeeclub ha compartit la seva experiència amb el truc de moda.

El te d'enciam que s'ha fet viral en TikTok

Es tracta de fer una infusió amb fulles d'enciam romà, que pot ajudar a agafar el son i a millorar la qualitat de les hores de descans. En el vídeo compartit es mostra tallant i posant l'enciam cru en una tassa, que després omple amb aigua bullent i deixa reposar, per més tard retirar la verdura. Tal com explica ella, té por de prendre-se'l per si de veritat fa efecte i la seva filla Maisy es despertés enmig de la nit i no pogués sentir-la, per la qual cosa decideix provar-lo amb el seu marit, Mike, que també té problemes per dormir.

Dormir / PxFuel

La jove s'ha fet viral provant el truc per dormir / PxFuel

El tiktok que ara és viral mostra com el jove beu un xarrup i se sorprèn davant del sabor, que defineix com a "aigua calenta amb una mica d'herba". Cinc minuts després sembla que la potinga fa efecte i el Mike comença a badallar i a fregar-se els ulls. Deu minuts després, la tiktoker grava el seu marit totalment adormit al sofà i el matí següent li fa un parell de preguntes que corroboren que ha dormit tota la nit.

Ell mateix diu que ha dormit la nit sencera i que no s'ha despertat en cap moment de la nit, a més d'assegurar que la Maisy, la petita, tampoc no s'ha despertat. Tanmateix, la tiktoker afirma que la filla va plorar com tres vegades al llarg de la nit i ell no es va assabentar, adonant-se de la veritable eficàcia del nou truc. El vídeo viral ja compta amb milers de reproduccions i "m'agrada" i diversos usuaris han comentat assegurant que ho provaran.