Les xarxes socials són plenes de contingut del més variat. Moltes persones s'han fet famoses per algun vídeo viral en el qual mostren les seves habilitats, pot ser cantant, ballant, jugant a un videojoc o fins i tot pujant clips relacionats amb altres àmbits com l'humor, la gastronomia o l'esport.

Milions de persones al món utilitzen TikTok, que és la nova xarxa social de moda. De fet, s'estima que poc més de 1.000 milions de persones tenen l'aplicació d'aquesta plataforma als seus telèfons mòbils instal·lada. El funcionament és senzill, els usuaris publiquen clips d'un minut a tot estirar i disposa de diverses eines molt intuïtives per editar la imatge i el so, la qual cosa genera un ampli ventall d'opcions.

Els creadors de contingut més populars d'aquesta xarxa social són reclamats per les marques i això pot proporcionar-los ingressos extra, per convertir la seva activitat a internet en la feina principal. També hi ha publicacions patrocinades, una cosa que és summament comuna en altres plataformes com Facebook, Twitter o Instagram.

El conductor d'ambulància que s'ha fet viral

La tasca de conductor d'ambulància és realment complicat, els que l'exerceixen treballen sota molta pressió i han de conduir a una gran velocitat evitant xocar amb els altres vehicles per arribar a la seva destinació ràpidament i poder atendre la persona que ho necessiti.

També han de portar la persona atesa de forma veloç fins al centre mèdic més proper. Per la qual cosa han d'anar encara més amb compte per no tenir un accident, ni de fer moviments extremadament bruscos que puguin perjudicar la salut del pacient.

@paramedicofficial Ambulans sürücüsü istermiydiniz ? #ambulans #şöfürlük #sağlıkçalışanları #hayatkurtar #ford #paramedik #att #att ♬ Siren sesi (Polis Ambulans Mix) - Efe Demir Mix

 

 

 

 

 

No sempre és senzill per als cotxes i motos fer un buit perquè les ambulàncies passin, de vegades les vies són molt estretes o hi ha molts vehicles, per la qual cosa els conductors els han d'esquivar amb molta habilitat i destresa.

Necmettin Güntekin, un infermer turc que treballa com a conductor d'ambulàncies a Istanbul ha pujat un vídeo a les seves xarxes socials en el qual se li pot veure conduint a una gran velocitat i esquivant el trànsit de forma magistral com si fos un pilot de curses.

El vídeo de Necmettin Güntekin

El clip que ha pujat Güntekin al seu compte de TikTok s'ha fet popular a tot el món, ja té més de 22 milions de reproduccions i 766.000 likes. Molts dels comentaris parlen sobre la capacitat de conducció del turc, que és impressionant.

Aconsegueix avançar desenes de cotxes a una velocitat molt alta, a més canviant de marxes ràpidament, demostrant que té una capacitat enorme de coordinació. La resta de les seves publicacions estan molt relacionades amb la que s'ha fet viral, mostra la seva tasca diària com a conductor d'ambulàncies.

Algunes de les persones que han comentat en el seu vídeo li han recomanat participar en alguna cursa amb un cotxe adaptat per a això. Fins i tot l'arriben a comparar amb pilots de Fórmula 1 com Lewis Hamilton o Max Verstappen, els millors del món.