La Guàrdia Civil ha detingut una "influencer" d'Almeria acusada d'haver abusat sexualment d'una amiga mentre estava adormida, gravar-lo i penjar-lo tant a Instagram com una altra xarxa social. La jove compta amb més de 45.000 seguidors a la plataforma de TikTok, i ha estat arrestada en la localitat andalusa de Roquetas de Mar després que la víctima denunciés l'agressió, i les consegüents amenaces i insults, en una comissaria de l'Institut Armat de Guadalajara, des d'on van avisar als agents de Roquetas de Mar, residència habitual de l'acusada. 

Agredida sexualment i amenaçada de mort 

Segons la denunciant, la nit dels fets va quedar-se a dormir a casa de l'acusada, una amiga seva. Va despertar-se en meitat de la nit perquè havia notat que l'estaven besant. De cop, va adonar-se que la "influencer" li estava tocant les parts íntimes mentre la gravava amb el mòbil. Ràpidament, la noia va abandonar el pis mentre l'altre li proferia amenaces de mort si ho contava a algú. Poc després, va assabentar-se que l'altra jove havia penjat algunes de les imatges a les xarxes socials, i va començar a rebre insults i vexacions, així com més missatges amenaçant-la de fer-li mal si ho denunciava. 

La Guàrdia Civil va obrir una investigació al respecte, i van poder determinar que l'acusada havia compartit aquests vídeos, tant pel seu perfil públic com per una altra plataforma en la qual té un cercle de seguidors més privat. Per altra banda, també van determinar que la "tiktoker" ja havia estat denunciada anteriorment per assetjament a través de les xarxes socials. Amb aquesta informació, van procedir a detenir-la, acusada dels delictes d'agressió sexual, revelació de secrets i amenaces. A hores d'ara, les diligències instruïdes s'han enviat al deganat dels Jutjats del partit judicial de Roquetas de Mar.