Surt a la llum un truc que fan alguns hotels amb el paper higiènic que ha causat gran indignació a tot arreu: a vegades no canvien el paper entre un hoste i un altre, però "enganyen" als clients fent-los creure que sí.

Tiktok s'ha convertit en una de les plataformes preferides de tothom, ja que es poden fer una gran quantitat de vídeos i tothom pot dir la seva i fer-se viral en qüestió de pocs dies.

El sector hoteler revoluciona els vídeos de Tiktok i surt a la llum el modus operandi d'aquests treballadors

Últimament, els qui han revolucionat aquesta xarxa social han estat els treballadors dels hotels i hostals, que no han dubtat a mostrar el dia a dia treballant en aquest àmbit. Han sortit a la llum diverses pràctiques que mostren els trucs dels treballadors per preparar les habitacions, el menjar del bufet i molt més.

Fins i tot, en alguna ocasió, no han dubtat a mostrar com esbrinar si hi ha càmeres amagades a les habitacions. També han donat consells sobre com aprofitar al màxim l'estada en un hotel.

Janessa Richard, l'extreballadora d'un hotel que explica el secret del paper higiènic

Però no tot són flors i violes: alguns extreballadors han tret a la llum els draps bruts dels hotels. Això mateix és el que ha fet la Janessa Richard, una extreballadora d'un hotel que ha revelat el secret del paper higiènic i per què és recomanable canviar-lo en entrar a l'habitació.

Papel Higienico

Una extreballadora d'un hotel explica que a vegades els rotllos de paper higiènic de les habitacions no es canvien entre un hoste i altre / Arxiu

Segons aquesta jove, el paper higiènic rares vegades es canvia entre un hoste i altre i, en cas que quedi algun tros de paper, el personal de neteja no canvia el rotlle, sinó que doblega un dels extrems perquè sembli que està nou de trinca, tot i que en realitat no és així.

"Si pagues més de 200 euros per una habitació, com a mínim esperen un paper higiènic completament net"

El vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i tothom ha dit la seva. Mentre uns asseguren que no ho veuen res tan greu, altres persones pensen que és una falta de respecte cap als hostes. De fet, la mateixa Richard ho ha explicat en els comentaris: "Si pagues més de 200 euros per una habitació, com a mínim esperen un paper higiènic completament net", explica indignada.

Viral a Tiktok, on acumula més de 60.000 seguidors

Gràcies a aquest vídeo, la Janessa s'ha fet viral a Tiktok i ja té més de 60.000 seguidors a qui els encanta escoltar les seves anècdotes i experiències treballant en un hotel i, per aquest mateix motiu, la jove crea vídeos explicant les situacions més surrealistes en què s'ha trobat, així com trucs i consells per gaudir al màxim l'estada en un hotel.