Telecinco ha entrevistat l'home que fa gairebé 20 anys va violar i assassinar de la manera més cruel possible la Sandra Palo, una jove de 22 anys de Getafe (Madrid). Ramón Santiago, l'autor dels fets, ha mostrat una actitud molt victimista i freda en relació als fets: "Jo no recordo res, però si ho diu una jutgessa és que sí que ho vaig fer", explica aquest jove de 34 anys.

L'assassinat de la Sandra Palo possiblement va ser un dels més cruels de la història d'Espanya. Els fets van passar el 2003 quan aquesta noia de 22 anys, amb una discapacitat intel·lectual, estava esperant l'autobús per anar a Getafe (Madrid) quan, de cop i volta, un grup de quatre adolescents, tres d'ells menors d'edat, la van segrestar i la van obligar a pujar al vehicle.

Uns adolescents segresten, violen i assassinen la Sandra Palo

Després, la van fer baixar del cotxe i la van violar. Un cop finalitzada l'agressió sexual, la van atropellar fins a 15 vegades per matar-la. Tot i que la van deixar greument ferida, no ho van aconseguir. Va ser llavors quan la van cremar viva amb un bidó de gasolina i van deixar el seu cadàver abandonat al mig de la carretera.

Dos dels assassins estan en llibertat

Finalment, la sentència va condemnar quatre dels tres acusats. Un d'ells, el major d'edat, actualment està a presó complint sentència pels fets. Els altres dos, que en el moment dels fets eren menors, van tenir una sentència molt més lleu i ja fa anys que estan en llibertat.

Ramón Santiago Jiménez, entrevistat per Telecinco

El Ramón Santiago Jiménez, un dels assassins i violadors de la Sandra Palo, té desenes d'antecedents penals i està en llibertat. S'ha convertit en un famós cantant de rap i, a les lletres de les seves cançons parla d'assassinats amb un to agressiu, un fet que demostra que no se'n penedeix del que va fer, tot i que ell explica que sí que se'n penedeix.

Fals penediment i actitud molt victimista

Així i tot, ha remarcat que aquestes cançons formen part del seu passat i que està en tractament psiquiàtric pel crim que va cometre. Ha demanat perdó a la família, però la mare de la Sandra Palo, que ha anat fins al plató de Viva la Vida de Telecinco, no ha acceptat aquestes disculpes i ha explicat la seva opinió: pensa que no està penedit del que ha fet i que si realment ho estigués, hagués intentat fer alguna cosa per millorar la situació com, per exemple, pagar-li una indemnització pels fets.

Manca d'empatia i llàgrimes de cocodril

Les lletres de les seves cançons, la manca d'empatia amb la mare de la víctima els seus múltiples delictes des que ha sortit de la presó, per molta gent, són una clara prova de les seves llàgrimes de cocodril i que, es tracta d'un home que no està reinsertat a la societat. Un altre dels seus assassins, que també està en llibertat, és un altre delinqüent multireincident: l'últim dels seus delictes va ser fa pocs mesos, quan va estafar un home per Wallapop.