Mal negoci. El propietari d'un habitatge en San Adrián (Navarra) es va emportar aquest dimecres un ensurt que no oblidarà. Un cotxe va travessar la tanca de casa seva i va caure a la piscina privada de l'immoble. Va ser el propietari de l'habitatge qui "va rescatar el conductor sota l'aigua". Les fotos difoses pels bombers queden per al record.

Rescatat in extremis sota l'aigua

L'accident ha deixat una imatge sorprenent del vehicle submergit a l'aigua de la piscina. Afortunadament no s'han de lamentar víctimes mortals.

Accident Navarra / Bombers Navarra

Accident Navarra / Bombers Navarra

Ara per ara es desconeixen els motius que van portar al conductor a desviar-se i acabar xocant contra la tanca del domicili, per posteriorment acabar submergit juntament amb el seu vehicle a la piscina.

L'incident ha provocat danys materials i lesions al conductor, que va rebre assistència al lloc dels fets i després va ser traslladat al centre hospitalari. No obstant això, el resultat podria ser molt pitjor de no ser per la intervenció del propietari del domicili, que va auxiliar el conductor accidentat i el va ajudar a sortir de l'aigua.

Accident Navarra / Bombers Navarra

Accident Navarra / Bombers Navarra

La policia local del municipi va acudir al lloc del sinistre, així com l'equip mèdic i l'ambulància.

Mor en xocar contra un camió que estava fent obres a Bescanó

Nou accident mortal a les carreteres catalanes. Aquest matí un home ha mort en un accident en el punt quilomètric 111,3 de la N-N-141e, a l'altura de Bescanó (Girona), el que a la zona es coneix com la carretera de la Vergonya.

Bescanó

Accident Bescanó / Cedida

El vehicle anava en sentit Girona i, per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un camió i un turisme. El conductor del turisme, un home, ha mort.