Nou accident mortal a les carreteres catalanes. Aquest matí un home ha mort en un accident al punt quilomètric 111,3 de l'N-141e, a l'altura de Bescanó (Gironès), el que a la zona es coneix com la carretera de la Vergonya.

El vehicle anava en sentit Girona i, per causes que encara s'estan investigant, hi ha hagut una col·lisió frontal entre un camió i un turisme. El conductor del turisme, un home, ha mort.

Ha xocat contra un camió que feia obres a la carretera

El vehicle ha impactat contra el camió, que estava estacionat al voral de la carretera i que participava en unes tasques de manteniment que es fan en aquesta carretera, l'N-141e.

Arran de la incidència, s'han activat quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han fet tasques d'excarceració, i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquesta víctima, són 63 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 23 de les quals motoristes.

Accident Mortal / ACN

Imatge de l'accident a Bescanó / ACN

Una noia de 21 anys mor en un xoc frontal al Túnel del Cadí

Una noia de Terrassa de 21 anys va morir aquest dimecres a la tarda en un xoc amb un camió frigorífic al túnel del Cadí, segons va informar el Servei Català de Trànsit.

El sinistre va tenir lloc al quilòmetre 129 de la C-16 en sentit sud, a la boca nord del túnel, en terme municipal d'Urús (Baixa Cerdanya). El cotxe es va incendiar i la noia va perdre la vida.