La Policia Nacional ha detingut a Palma un home de 52 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar per autolesionar-se tallant-se el rostre davant del seu fill amb l'objectiu que la seva exparella tornés amb ell.

S'autolesiona davant del fill per tornar amb la seva exparella

La dona implicada va abandonar dimarts el domicili que compartia amb l'arrestat. Però aquest no s'ho va prendre gens bé i la dona va rebre fotografies de l'home autolesionant-se la cara per fer-li xantatge i que tornés amb ell. El seu propòsit era pressionar la seva exparella i la situació va ser agreujada per la presència del seu fill en comú.

Policia Nacional / EFE

Policia Nacional / EFE

El menor va trucar reiteradament a la seva mare alertant sobre l'actitud violenta del seu pare, ha informat la Direcció Superior de la Policia Nacional a les Balears.

Detenció amb la cara tacada de sang

Als missatges l'home amenaçava d'acabar amb la seva vida si la dona no reprenia la relació, pel que l'exparella va avisar al cos policial i uns agents van anar fins al domicili.

Una vegada allà, els policies van trucar en repetides ocasions a la porta sense obtenir cap resposta, per la qual cosa van haver d'accedir a l'habitatge amb les claus que va facilitar la dona, desplaçada també al lloc.

Els agents van trobar en una de les habitacions l'home amb la cara tacada de sang i un ganivet a la mà, que va llançar a terra obeint el que manaven els agents, mentre que en una altra de les dependències romania el fill de la parella, que estava molt espantada, relata Efe.

La Policia Nacional ha assenyalat que els maltractaments psíquics eren habituals al domicili familiar i que la dona, que va decidir finalitzar la relació el mes passat, ja havia denunciat prèviament a qui era llavors la seva parella sentimental.