Fa dos anys que la Susan va desaparèixer a l'Hospitalet de Llobregat. La dona, de 35 anys, porta des del 15 de juny del 2019 en parador desconegut. Enguany, encara no se sap on és.

Dos anys sense la Susan, desapareguda a L'Hospitalet

Les alarmes van saltar el 15 de juny de 2019, després d'una denúncia per desaparició a l'Hospitalet de Llobregat. Es tractava d'una dona jove, Susan Grisel Luke Girón, de 35 anys, que no donava senyals de vida des de feia uns dies.

SUSAN GRISEL

Susan Grisel Luke Girón / SOS Desaparecidos

L'associació SOS Desapareguts es feia ressò del seu cas, com sempre fan amb les persones desaparegudes, i van publicar un cartell amb les seves dades, demanant col·laboració ciutadana per trobar-la.

La Susan feia 1,75 metres d'altura, era de complexió normal i tenia els cabells curts, llisos i rossos i els ulls negres.

Sense rastre de l'Anna i el Tomás

La urgència va créixer quan la Guàrdia Civil va publicar també la informació sobre la desaparició de la Susan, demanant també a la gent que sabés alguna cosa sobre ella o l'hagués vist que avisés. Sense èxit de moment. Dos anys més tard se segueix buscant la dona, que va marxar sense deixar rastre i que ningú sembla haver tornat a veure.

Una altra desaparició molt urgent i que encara no s'ha resolt del tot és la de Tomás Gimeno, el pare de l'Anna i l'Olivia, les nenes desaparegudes a Tenerife, que van ser assassinades per Gimeno en un cas de violència vicària.

Niñas desaparecidas Tenerife / EFE

El cos de l'Olivia va ser trobat el passat dijous a la costa de Tenerife, a mil metres de profunditat, ficat en una bossa amarrada a l'àncora del vaixell en què va fugir Gimeno / EFE

El cos de la petita Olivia, de sis anys, va aparèixer sense vida el passat dijous a mil metres sota el nivell del mar, dins una bossa lligada a l'àncora del seu vaixell, en el qual va fugir després de matar les nenes.

Ara, la cerca del vaixell Ángeles Alvariño, encarregat del rastreig del fons marí, se centra a trobar el cos de l'Anna, l'altra nena, d'un any, i al pare que les va assassinar.