Investiguen la misteriosa mort d'una dona acusada d'haver apunyalat la seva parella, un jove de 29 anys de Tordesillas (Valladolid). L'home ha estat traslladat a l'hospital i, quan els agents s'han desplaçat fins al lloc dels fets per parlar amb la presumpta agressora, se l'han trobat morta i han obert una investigació per saber què ha passat.

Tot ha començat aquest dilluns a les 3:00 quan Emergències 112 ha rebut una trucada: un home els explicava que havia estat apunyalat per la seva parella, una dona de nacionalitat búlgara. L'home ha anat a Urgències i ha explicat que havia estat agredit amb una arma blanca.

La Guàrdia Civil es trasllada al lloc dels fets per parlar amb l'agressora i la troba morta

L'home, natural de Portugal, ha hagut de ser traslladat a un altre centre mèdic per tractar-se les ferides i, cap a les 10:00, els agents de la Guàrdia Civil s'han desplaçat fins al lloc dels fets per parlar amb la presumpta agressora.

Una veïna descobreix el cadàver al pati de l'interior de l'edifici

Quan han arribat al domicili, situat al carrer Guillén de Rohan de Tordesillas, han pogut comprovar que la presumpta autora dels fets estava morta al pati interior de l'edifici. Segons explica una veïna a El Diario de Valladolid, no es va sentir cap soroll ni crits, ni discussions i que, en aixecar la finestra, ha vist el cadàver de la dona.

Guardia Civil / Archivo

La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona que, presumptament, havia agredit la seva parella a Tordesillas (Valladolid): no descarten que sigui un cas de violència de gènere / Arxiu

La Guàrdia Civil investiga la mort de la dona: suïcidi o violència de gènere

La Guàrdia Civil té totes les hipòtesis sobre la taula: des d'un suïcidi fins a un cas de violència de gènere. Els resultats de l'autòpsia seran determinants per saber què ha passat. Les ferides de l'home són de caràcter lleu, l'arma blanca és un ganivet i, de moment, no ha transcendit la seva identitat.

"Convivien en el mateix domicili: s'ha trobat el cos sense vida de la dona. Hem avisat a la Unitat de Violència de Gènere per si de cas"

"Convivien en el mateix domicili: s'ha trobat el cos sense vida de la dona. Hem avisat a la Unitat de Violència de Gènere per si de cas, però encara no podem confirmar res", explica el subdelegat de Govern de Valladolid a El Español.

Desaparició i mort de l'Esther López de la Rosa a Traspinedo

Aquest no és l'únic succés que està investigant la Guàrdia Civil a Valladolid. Des de fa més de dos mesos, hi ha una investigació oberta per esbrinar els detalls de la mort de l'Esther López de la Rosa a Traspinedo, un municipi a prop de Valladolid, on va morir en estranyes circumstàncies.