La Guàrdia Civil ha detingut un jove de 22 anys a la localitat de Sonseca, Toledo, acusat d'un delicte de tràfic de drogues. L'arrestat es trobava en una festa de música techno on havia acudit per, presumptament, vendre la seva mercaderia. Els agents el van enxampar quan sortia de la discoteca, ja que, en veure'ls, va girar cua i va intentar marxar a tot córrer. En detenir-lo, el jove va manifestar trobar-se malament, assegurant que estava patint un atac d'ansietat, amb l'esperança d'evitar un escorcoll que delatés la seva activitat.

Va començar a convulsionar

Els fets van tenir lloc al voltant de les quatre de la matinada, quan els agents van observar un jove que sortia d’una discoteca de la localitat. Diverses patrulles de la Guàrdia Civil havien estat mobilitzades aquella nit amb l’objectiu d’evitar que es produís algun altercat en el context de la festa, i es van fixar en el noi quan aquest va començar a comportar-se de manera agitada en veure’ls. Dos dels agents el van seguir fins al seu cotxe, on el van detenir per demanar-li la documentació i amb la intenció de registrar-lo a ell i al seu vehicle.

En aquell moment el jove els va dir que no es trobava bé, i va llençar-se a terra on va començar a convulsionar. La policia es va espantar, i van trucar als serveis d'emergència, que van acudir ràpidament per atendre el jove. Aquest, però, ja es trobava bé quan van arribar els sanitaris, i tot semblava indicar que havia fingit un atac d'ansietat per evitar ser escorcollat.

Portava a sobre tota classe de droga

I és que l’arrestat havia amagat al seu cotxe 16 grams de cocaïna, 33 grams d’MDMA, deu pastilles d’LSD i quatre pots de popper. A més, també van aparèixer 600 euros en efectiu que el detingut hauria obtingut de vendre droga a la discoteca. La Guàrdia Civil el va acabar detenint, acusant-lo d’un delicte contra la salut pública i d’un altre de tràfic de drogues.