Arrestats dos investigadors dels Mossos d'Esquadra per quedar-se, presumptament, diners d'un escorcoll. Els agents de la Divisió d'Afers Interns han detingut aquest dilluns un sergent i un caporal del grup 2 de Patrimoni de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord de la policia catalana a Granollers (Vallès Oriental), segons ha avançat la periodista Anna Punsí. Tots dos estan acusats de furtar, suposadament, la caixa dels diners intervinguts en l'últim operatiu que va fer el grup policial fa, més o menys, un mes, durant un registre en un habitatge.

El caporal en llibertat i el sergent passarà a disposició judicial

Tot va començar com una denúncia cap als policies i, poc després, la Divisió d'Afers Interns va obrir una investigació interna. Un cop van fer-se les respectives indagacions, tots dos Mossos d'Esquadra han estat detinguts aquest dilluns. El caporal ha quedat en llibertat i el sergent passarà pròximament a disposició judicial. Segons ha apuntat la periodista citada, el caporal era fins ara el responsable del grup 2 de Patrimoni, on investigava organitzacions criminals que robaven material en camions estacionats en àrees de servei.

Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Granollers (Vallès Oriental), en una imatge d'arxiu / GOOGLE STREET VIEW
Comissaria dels Mossos d'Esquadra de Granollers (Vallès Oriental), en una imatge d'arxiu / GOOGLE STREET VIEW

Tant el caporal com el sergent, presumptament, haurien posat la mà en els diners confiscats durant un escorcoll en una operació dels Mossos d'Esquadra. Un cop el primer ha quedat en llibertat, ara queda esperar la decisió del magistrat quan el sergent passi a disposició judicial.