La situació de tensió al barri de Campclar de Tarragona no s'atura. L'assassinat d'un home marroquí de 35 anys a la rambla de Ponent a principis de març va provocar una setmana d'intenses mobilitzacions pels carrers reclamant justícia, amb un enfrontament entre la comunitat marroquina i els clans d'ètnia gitana que viuen en aquest barri als afores de la capital del Camp de Tarragona. Malgrat que l'assassí, un noi de 19 anys, es va acabar entregant als Mossos per calmar l'ambient i frenar la guerra oberta, la violència a Campclar continua.

Aquest dimarts, 19 de març, es va viure un nou episodi violent al barri. Va ser cap a dos quarts de set de la tarda al carrer Riu Brugent, just davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra dels barris de Ponent de Tarragona, quan dos nois d'origen marroquí es van barallar entre ells i un va acabar apunyalat. La policia catalana va rebre l'avís de l'enfrontament i, en arribar on eren els dos joves, van veure que un d'ells presentava un tall i estava sagnant. Per aquest motiu, tot i que la lesió no era greu, el van haver de traslladar a un centre hospitalari perquè li practiquessin alguns punts de sutura. Per aquest incident, els Mossos no han detingut cap persona.

Campclar, fora de control

El barri de Campclar de Tarragona, als afores de la ciutat, s'ha convertit en un autèntic polvorí en els darrers mesos, sense que ni els Mossos d'Esquadra ni la Guàrdia Urbana el puguin controlar. La inseguretat s'ha convertit en la tònica habitual amb baralles i apunyalaments al mig del carrer, com el d'aquest dimarts o el del passat 14 de febrer, quan un home va ser atacat de matinada per un grup de persones quan passejava pel carrer Riu Llobregat. Els crims tampoc queden enrere. Al de la rambla de Ponent d'aquest mes de març, se li ha de sumar un altre el passat mes d'octubre, quan un duel entre clans gitanos va acabar amb un mort, d'un tret al cap, al mig del carrer.