Terrible agressió a un discapacitat de Mallorca: set persones el segresten i el torturen fent-li dos tatuatges en forma de penis a la cara, posant-li cola a la boca, cremant-lo i cosint-li els dits.

Set detinguts a Manacor per segrestar i torturar un discapacitat

Els agents de la Policia Nacional han detingut a Manacor, un poble de Mallorca, set persones que, presumptament, estan darrere aquesta agressió al discapacitat: són quatre homes i tres dones d'entre 20 i 30 anys. La víctima és un home de 30 anys que té una discapacitat intel·lectual.

Els detinguts s'haurien posat en contacte amb el discapacitat a través de xarxes socials per fer un repte viral i el van segrestar a la casa d'un d'ells, segons informa Espejo Público. No obstant això, al Diari de Mallorca expliquen que, el divendres, el discapacitat es va trobar amb el grup de joves a la plaça d'Espanya de Palma i els agressors li van proposar d'anar a casa d'un d'ells i la víctima ho va acceptar.

Policía Nacional / EFE

Set persones han estat detingudes a Manacor (Mallorca) per segrestar i torturar un discapacitat intel·lectual: li van tatuar dos penis a la cara, el van cremar, li van cosir els dits i li van posar cola a la boca / EFE

Li tatuen dos penis a la cara, el cremen, li posen cola a la boca i li cusen els dits

Per causes que encara s'estan investigant, quan van arribar al domicili, el van començar a torturar: li van tatuar dos penis a la cara, li van posar cola a la boca, el van cremar i li van cosir els dits. Per si no fos poc, van gravar la terrible agressió, ja que formava part d'un joc que el mateix discapacitat hauria organitzat, explica Última Hora.

Afortunadament, el diumenge el jove de 30 anys va aconseguir fugir dels segrestadors i va anar immediatament a comissaria a denunciar els fets i, a més, va anar a l'hospital, ja que tenia ferides i lesions per les agressions dels set detinguts.

Acusats de detenció il·legal, lesions i vexacions

Els agents han declarat aquest dilluns i els set detinguts passaran a disposició judicial aquest dimarts, ja que se'ls acusa de tres delictes: un per detenció il·legal, un altre per lesions i un últim per vexacions. Els implicats es podria enfrontar a penes de presó i sancions econòmiques molt elevades per aquest delicte. La investigació continua oberta.