Un home de 81 anys va morir aquest dijous en ser atropellat per un camió a Llers, a l'Alt Empordà. Els fets van tenir lloc cap a les nou del matí al carrer Puig de les Forques, quan la víctima anava caminant tranquil·lament i va ser envestit pel camió, quedant atrapat sota el vehicle pesant amb tràgiques conseqüències, tal com ha avançat Gerió Digital. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius dels Mossos d'Esquadra, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat els esforços dels sanitaris per salvar-li la vida a l'home, no van poder fer res més que decretar la seva defunció.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació sobre l'atropellament mortal per saber les causes que van provocar la tragèdia, que per ara encara es desconeixen. El conductor del camió, un home de 34 anys, va sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, donant un resultat negatiu, tal com ha detallat el Diari de Girona. Sanitaris del SEM van prestar-li suport psicològic, mentre els Bombers van haver de fer tasques de suport i neteja de la calçada, ja que l'incident va provocar una fuita de combustible al camió que es va estendre per la via.

Una noia de 16 anys també mor atropellada per un camió a Santa Coloma de Farners

L'atropellament mortal a un home de 81 anys a Llers és el segon que es produeix en poques hores de diferència a les comarques gironines. Aquest dimecres, 15 de febrer, una noia de 16 anys va morir a Santa Coloma de Farners després de ser atropellada per un camió amb el qual havia tingut prèviament un accident anant d'acompanyant en una moto. Els fets van tenir lloc al Polígon Industrial Mas Llorenç de la capital de la Selva, quan el camió circulava davant de la motocicleta i va frenar bruscament, fent caure la moto i els seus dos ocupants. El vehicle pesant, que intentava girar cap a l'esquerra, no va veure la noia i li va passar per sobre provocant-li ferides mortals.