Una noia de 16 anys va morir aquest dimecres, 15 de febrer, en un accident de trànsit entre una motocicleta i un camió a Santa Coloma de Farners. Els fets es van produir quan passaven pocs minuts de dos quarts de sis de la tarda al Polígon Industrial Mas Llorenç de la capital de la Selva. Els dos vehicles circulaven per un carrer en la mateixa direcció, amb el camió davant i la motocicleta, amb dos ocupants, darrere. En un moment donat, el vehicle pesant va frenar de forma brusca per girar cap a l'esquerra. El conductor de la motocicleta no s'ho esperava, no va tenir temps suficient per reaccionar, va impactar contra el camió i va caure a terra.

La noia de 16 anys va ser atropellada pel camió

Com a resultat de l'accident, la noia que anava de paquet a la moto també va caure a terra i va ser atropellada pel camió amb tràgiques conseqüències, tal com ha avançat el Diari de Girona. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius de la Policia Local de Santa Coloma de Farners, els Bombers de la Generalitat i diverses unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malgrat els esforços dels serveis d'emergències, no es va poder fer res per salva la vida de la víctima. Els sanitaris també van atendre el conductor de la motocicleta, que va resultar ferit lleu. Per la seva banda, el conductor del camió va sortir-ne il·lès.

La víctima mortal és un una noia de 16 anys que estudiava a l'Institut Santa Coloma. El tràgic succés ha generat una gran commoció a la capital de la Selva, especialment perquè la noia encara era menor d'edat i tenia tota la vida per endavant. L'ajuntament de la població ha publicat un missatge a les seves xarxes socials enviant el seu condol a la família i amics de la víctima, així com a tota la comunitat educativa de l'institut on estudiava.