La menor de 17 anys Sandra Plazas va desaparèixer el passat 1 de març al Raval i segueix en parador desconegut. Alguns veïns es queixen que la policia i les institucions no s'estan implicant suficient en la seva recerca i han acordat una convocatòria per manifestar-se dissabte vinent 27 de març.

Exigeixen més implicació policial per trobar la Sandra

La protesta tindrà lloc a les 12 hores a la zona del carrer Pou de la Figuera i els jardins del Forat de la Vegonya (Ciutat Vella).

Sandra és una noia de 17 anys que va desaparèixer fa 24 dies a Barcelona. L'última vegada que va ser vista va ser l'1 de març al carrer de les Tàpies, al barri del Raval, cap a les 9:00 quan anava a fer un curs.

La jove mesura 1,63 metres, pesa uns 65 quilos, té el cabell llarg, llis i de color negre. Té els ulls de color verd i és de complexió corpulenta. Al moment de la desaparició anava vestida amb una jaqueta militar, uns pantalons texans i unes sabatilles esportives blanques amb una ratlla turquesa, segons SOS Desaparecidos.

Sandra Plazas Prados / SOS Desapareguts

Sandra Plazas Prados / SOS Desaparecidos

Menor desapareguda a Barcelona

La policia catalana demana que si algú té alguna pista sobre el parador de Sandra que es posi en contacte amb el servei d'emergències o amb SOS Desaparecidos trucant al 649 952 957 o al 642 650 775.