La Sandra és una dona de 44 anys que va desaparèixer, en estranyes circumstàncies, el 26 de desembre a Vilassar de Mar (Maresme) i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre.

Desapareix una dona a Vilassar de Mar

Sandra Culli, natural de Terrassa (Vallès Occidental), va passar el dia de Sant Esteve a casa la seva sogra amb la parella, a Vilassar de Mar. El que havia de ser un simple dinar familiar es va acabar convertint en un malson per la seva família, ja que va desaparèixer misteriosament i, gairebé dos mesos després, ningú sap on podria estar.

Sandra Culli / Mossos d'Esquadra

La Sandra Culli és una dona de 44 anys que va desaparèixer a Vilassar de Mar (Maresme) el 26 de desembre del 2020 / Mossos d'Esquadra

Va anar a donar una volta i no va tornar

Després del dinar, Culli va sortir a donar una volta pel poble i no es va emportar el mòbil. Les hores anaven passant i no tornava i el seu marit es va començar a preocupar i va demanar fer-ne difusió. Anaven passant els dies i seguia sense aparèixer i, de fet, un grup de voluntaris la va buscar pels pobles del voltant, però, tot i que els va semblar sentir uns crits d'auxili, va resultar ser una falsa alarma i no la van trobar.

Però quina és l'última pista que es té de la desapareguda? Unes càmeres de seguretat d'una casa de Vilassar de Mar van enregistrar unes imatges d'ella dirigint-se al passeig marítim del poble. Des de llavors, ningú en sap res.

Sense rastre de Sandra Culli

Els Mossos d'Esquadra segueixen amb aquesta investigació oberta i no descarten que es pugui tractar d'un suïcidi, segons informa Nació Digital. Des de llavors, han anat sortint "indicis esperançadors", que finalment no han resultat ser pistes verídiques, com per exemple, l'aparició de dones que s'hi assemblaven en algunes càmeres de seguretat o una persona que li va semblar veure-la en una benzinera de Montcada i Reixac (Vallès Occidental).

Van buscar la Sandra a Manresa (Bages), que era on vivia, al Maresme, a Barcelona i a diferents punts de Barcelona, però el dia d'avui, gairebé dos mesos després, ningú sap on podria estar la Sandra Culli, desapareguda en estranyes circumstàncies a Vilassar de Mar.