Novetats del crim de la Corunya: detenen 13 persones relacionades amb la mort del Samuel. Gràcies a les càmeres de seguretat han aconseguit identificar els agressors.

Hi ha 13 detinguts per l'agressió mortal de la Corunya

Els agents han detingut 13 persones relacionades amb l'agressió mortal de Samuel Luiz Muñiz, a qui van matar d'una pallissa dissabte de matinada a l'avinguda Buenos Aires de la Corunya.

Les càmeres de seguretat permeten identificar els agressors

Les càmeres de seguretat de la zona han estat clau per detenir les 13 persones relacionades amb aquest homicidi, set d'elles estarien implicades directament en l'agressió mortal que va patir el Samuel.

Una de les amigues de la víctima va identificar de seguida la persona que va començar l'agressió quan li van ensenyar els vídeos de les càmeres de seguretat i, el diumenge, els investigadors van aconseguir detenir 13 persones que han estat interrogades i que passaran a disposició judicial per la seva presumpta implicació en els fets. 

Samuel La Coruña / Twitter

Detenen 13 persones per la seva presumpta implicació en l'homicidi de Samuel / Twitter

Una videotrucada va desencadenar l'agressió

Segons expliquen les amigues del Samuel, que estaven al lloc dels fets quan es va produir l'agressió mortal, tot va començar per una confusió: una d'elles estava fent una videotrucada i els agressors es pensaven que la noia els estava gravant, ja que el mòbil estava en direcció cap on eren ells i, per aquest mateix motiu, es van dirigir cap a ella amb violència, explica La Voz de Galicia.

Secret de sumari

Va ser en aquest moment quan el Samuel va intentar intervenir a la discussió i quan, per causes que encara s'estan investigant, el van començar a apallissar fins que el van matar. S'ha decretat secret de sumari i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.