Maten un noi de 24 anys d'una pallissa a la Corunya: pensen que es podria tractar d'un crim homòfob i estan investigant el cas.

Maten un noi de 24 anys a la Corunya

Els fets han passat aquest dissabte de matinada a l'avinguda de Buenos Aires de la Corunya. Cap a les 3:00, un grup de joves haurien començat a agredir a la víctima.

Quan els serveis d'emergències s'han desplaçat fins al lloc dels fets, han estat gairebé dues hores intentant-lo reanimar i, finalment, l'han traslladat a l'hospital en estat crític on, al cap d'unes hores, ha acabat morint.

Es podria tractar d'un crim homòfob

Segons les fonts consultades per La Voz de Galicia, el jove estava fent una vídeotrucada enfoncant la càmera cap a un grup de noies i, llavors el grup que estava amb ells l'havia agredit. Una altra hipòtesi amb la qual treballen els investigadors és que es podria tractar d'un crim homòfob, però encara estan treballant per confirmar-ho.

"Estem impactats per la notícia, perquè aquest és un barri força tranquil"

Estan intentant indagar les circumstàncies del crim, ja que en el lloc on han passat els fets, no hi havia cap local obert quan va tenir lloc l'agressió. "Estem impactats per la notícia, perquè aquest és un barri força tranquil", explica una propietària d'un local de la zona a La Voz de Galícia.

Policía Nacional / EFE

Maten un noi de 24 anys d'una pallissa a la Corunya i pensen que podria ser un crim homòfob / EFE

Sense detinguts

De moment, no hi ha cap detingut pels fets ni ha sortit a la llum el nom de la víctima. La investigació es troba en mans de la Policia Nacional i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Els autors d'aquesta agressió mortal es podrien enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó.