Robatori de joguines eròtiques a Sevilla. La major distribuïdora estatal d'aquest tipus d'aparells amb fins sexuals, Dreamlove, ubicada al Parc Logístic de la localitat sevillana de Carmona, ha patit la nit d'aquest dimecres un furt de diversos vibradors folrats d'or de 24 quirats. El material sostret estaria valorat en 80.000 euros, segons ha explicat a EFE el conseller delegat de l'empresa, Mario Romero Molina. Els atracadors, a més, van aprofitar per emportar-se uns 25.000 euros en efectiu que hi havia a la caixa forta de la companyia, a la qual treballen 74 persones en tres torns horaris, de les sis del matí fins a les deu de la nit.

Roben vibradors d'or i acer: així ho van fer

Els assaltants s'han fet amb set vibradors d'or i acer. Els preus de venda d'aquests productes oscil·len entre els 16.000 i 17.000 euros els primers i més grans, i entre 2.000 i 3.000 els segons. Això fa un total aproximat de 80.000 euros en consoladors produïts per la companyia. Pel que apunten les primeres imatges de les càmeres de seguretat de la planta serien tres persones amb els rostres coberts els que van entrar a l'edifici i, presumptament, van sostreure el material a les 23.41 hores d'aquest dimecres. Els individus van accedir a les instal·lacions de Dreamlove per la porta principal, després de taponar el carrer amb tanques i tallar els cables dels fanals per deixar la via totalment a les fosques.

L'estratègia els hi va servir perquè, en cas de ser descoberts durant l'atracament, fos més complicat que els identifiquessin. El modus operandi utilitzat és similar al d'uns altres dos robatoris patits per empreses del mateix parc empresarial de Carmona fa gairebé dos anys. De fet, i precisament per això, podrien haver comptat amb algú més de suport a l'interior o el vehicle per la fugida. El cotxe el van estacionar al costat d'uns arbres d'una zona rural propera al polígon per no aixecar sospites.

Els lladres tindran problemes per vendre els vibradors

Dreamlove, segons ha explicat Romero Molina a l'agència citada, està tramitant aquest dijous la denúncia respecte a aquests fets. Tanmateix, ha assegurat que és molt difícil vendre al mercat els vibradors sostrets per tractar-se d'exemplars molt escassos i fàcilment identificables. Per la qual cosa, els suposats lladres tindran, molt probablement, problemes per poder amortitzar el robatori d'aquesta nit de dimecres.