Robert Lewandowski, l'últim fitxatge del FC Barcelona, pràcticament acaba d'aterrar a la capital catalana i ja s'ha endut el primer ensurt. El jugador del Barça estava aturat signant autògrafs a alguns aficionats que l'esperaven als voltants de la Ciutat Esportiva (Sant Joan Despí) quan ha aparegut una quarta persona i li ha robat el rellotge Patek Philippe, que està valorat en 70.000 euros. Els fets han ocorregut la tarda d'aquest dijous, 18 d'agost, a dos quarts de cinc de la tarda, concretament al carrer Major de Sant Joan Despí, a escassos quilòmetres de la Ciutat Esportiva. Malgrat que Lewandowski ha intentat perseguir el lladre, l'ha perdut de vista.

Robert Lewandowski s'ha aturat per signar autògrafs i li han arrancat el rellotge

Cap a dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous, 18 d'agost, el futbolista del Barça Robert Lewandowski acudia en cotxe a la Ciutat Esportiva quan ha vist a tres aficionats que l'esperaven, fet que ocorre normalment i al qual els futbolistes estan acostumats. Lewandowski ha aturat el vehicle per signar autògrafs i saludar als tres aficionats que l'esperaven, fins que un quart jove ha aparegut del no-res i, d'una estrebada, ha arrancat el rellotge del braç del jugador, per a continuació fugir corrent. Lewandowski ha intentat perseguir el lladre amb el cotxe, però l'ha acabat perdent de vista, motiu pel qual ha contactat amb la seguretat del FC Barcelona, que seguidament han posat en coneixement d'aquests fets als Mossos d'Esquadra. El rellotge sostret a Lewandowski és un rellotge de la luxosa marca Patek Philippe, i està valorat en 70.000 euros. 

Els Mossos d'Esquadra han localitzat i identificat el lladre

La policia catalana ha obert una investigació per tal d'identificar el lladre que ha assaltat amb violència el jugador del FC Barcelona. Finalment, els agents dels Mossos d'Esquadra han localitzat un jove que coincidia amb la descripció proporcionada i que s'amagava en una zona d'horts. Els agents han identificat el presumpte lladre, un noi marroquí de 18 anys, i han pogut recuperar el luxós rellotge, que el lladre havia amagat a la mateixa zona on ell estava. Els policies han detingut al noi, a qui acusen d'un presumpte delicte de robatori amb violència