La Guàrdia Civil ha detingut dos germans, de 18 i 22 anys, per haver apunyalat un jove en ple carrer durant el dia de Reis a Andratx (Mallorca). La víctima, de 19 anys, havia sortit a buscar la moto que li havien robat, i es va apropar a un grup de nois  per preguntar si l'havien vist. El grup es va burlar d’ell i, tot seguit, un d’ells el va atacar amb una navalla sense que la víctima li hagués provocat. 

L’incident ha tingut lloc el passat divendres 6 de gener al voltant de les deu de la nit a l’avinguda Juan Carlos I. Segons avança Última Hora, la víctima es trobava amb la seva parella quan es van adonar que la moto no estava on l’havien deixat. El jove va procedir a buscar pels voltants, i es va apropar a un grup de nois per preguntar si sabien alguna cosa. Els joves, en comptes d’ajudar-lo, es van riure d’ell. La víctima es disposava a marxar per continuar amb la recerca de la seva moto, quan un dels nois del grup li va atacar.

Apunyalat per l’esquena

Segons les declaracions de la víctima, un dels nois es va abalançar sobre ell sense cap pretexte i li va clavar una navalla a l’esquena abans de sortir corrents. El germà menor del presumpte agressor li va empènyer per evitar que els perseguís, i tot el grup va fugir del lloc. La víctima va quedar sola al carrer demanant ajuda fins que un amic seu el va recollir i el va portar al PAC d’Andratx per tractar la ferida.

L’endemà a la tarda el noi va acudir a la comissaria de la Guàrdia Civil per a interposar una denúncia formal. Els agents van obrir una investigació que va resultar en la detenció dels dos germans aquest passat diumenge. Tots dos van passar a disposició judicial, però només el gran, autor material de l’apunyalament, ha estat sentenciat a presó provisional sense fiança, mentre que el seu germà ha quedat en llibertat amb càrrecs.