Un agent de la Policia Nacional ha resultat ferit greu en ser apunyalat al coll quan havia anat a actuar a un habitatge de Valladolid per un cas de violència de gènere. Els fets han tingut lloc al voltant de la una del migdia d’aquest dissabte, quan tres patrulles han anat a un domicili del carrer Azalea després de rebre l’avís d’un presumpte cas de maltractament. Set agents han intentat fer una mediació amb el presumpte agressor des de fora de l’immoble.

La porta de l’habitatge s’ha obert i, en un primer moment, han sortit els dos fills petits de la parella. Posteriorment, ha sortit l’home acompanyat de la seva dona. Quan els policies l’anaven a detenir, l’individu ha tret una navalla que portava amagada i ha apunyalat un dels set agents que hi havia a la porta del domicili. La víctima, un policia de 46 anys, ha patit diversos cops i ferides de gravetat a la cara.

El policia haurà de passar per quiròfan, però no es tem per la seva vida

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius de la Policia Local de Valladolid i d’Emergències Sanitàries - Sacyl, que ha enviat dues unitats mòbils i una ambulància de suport vital bàsic. Els professionals sanitaris han atès l’agent de la Policia Nacional al mateix lloc del succés i ha estat traslladat en una UVI mòbil a l’Hospital Universitari Río Ortega de Valladolid. L’home ha estat ingressat i es troba estable sense que perilli la seva vida. Està previst que aquest diumenge sigui intervingut quirúrgicament.

Per la seva banda, els seus companys han pogut detenir l’agressor, un home de 47 anys i amb diversos antecedents. El detingut també ha hagut de ser traslladat a un centre hospitalari, concretament a l’Hospital Clínic Universitari, ja que ha resultat ferit quan els agents l’han separat del policia al qual havia atacat. La Policia Nacional ja ha obert diligències, es troba investigant els fets i ha informat el jutjat.